arthur antonios coimbra zico

0 /
capt it all
gerçek adı arthur antunes coimbra dır. peleli dönemlerde brezilya milli takımında harikalar yaratmıştır. teknik direktörlük kariyeri pek de iç açıcı değildir. kanımca fenerbahce yönetimi zico ile anlaşmakla büyük bir hata yapmıştır. umarım yanılırım.
deathless
’sahanın dışındaki herşeyi mükemmel yapmışlar. artık bize düşen görev, bundan sonra sahanın içinde futbol oynayarak büyüyebilmek’ demiş.futbolun sahada oynandığını öğrenmek isteyen fenerbahceliler icin kacırılmaz fırsat.
sot
isminin güzide türkçemizin elastiki yapısına çok uyduğundan dolayı bel altına vurmayı çok seven basınımızın "yaratıcı" manşetlerine konu olacağı her anı iple çekilen fenerbahçenin teknik direktörü.
ya basta viva zapatista
futbolculuğu ne kadar iyi idiyse, teknik adamlığı o kadar berbat olan futbol insanıdır.fenerbahçe’ye elindeki bu kadroya rağmen oynattığı oyun sonrası ona denilebilecek tek bir cümle kalmıştır:’’zico defol fenerbahçe halkındır’’.tabi onu takımın başına getiren ve destekleyen inşaattan anladığı kadar futboldan anla(ya)mayan yönetime de selam ederim.
van ness
dahi daumun onda biri kadar olamayan fenere inanılmaz kötü top oynatan, son bursa maçında nazarımda iflası çekmiş teknik olmayan adam ki bursa maçını dahi daum 500 defa kurtarırdı o kadroyla demiyeyim eski kadroyla.bir serkan bir selçuk-sevmesem de- bir can 50 tane lugano edu eder.
alcakkofte
sene başında gazianteple görüşüp anlaştığı, sonra antepin zengayla anlaşması üzerine yollarını ayırdığı iddia edilen başarısız teknik adam
myysteriouss
maç sonraları yaptığı açıklamalar 1 cümle ise,10 cümle ile tercüme eden tercümana sahip teknik direktör.komik bir görüntü ortaya çıkmakta.zaten makina’ya da bu hafta medya arkası’nda konuk olmuşlardır.
burak54
maç sonrası demecinde "üçüncü golü atsaydık maçı kopartacaktık" benzeri ifadeleri ile neden kaybettiğimizi kendi ağızıyla itiraf etmiş olan futbol dahimizdir. benim anlamadığım acaba maçın 90 dakika değil de hakkaten ikide devre dörtte biter şeklinde mi oynandığını sandı.
pistimsah
bir fenerbahçeli olarak hala nasıl bir hoca olduğumu anlayamadığım teknik adamdır maçı takip edemediği gibi taktik anlayışınında olmadığı bir gercek.
forlindon
oturtmak istediği brezilya modelinin son zamanlarda tıkır tıkır işlemesiyle yerini fazlasıyla sağlamlaştıran ve bunun yanında fenerbahçe’yi küçük brezilya milli takımı tarzında oluşturmasıyla da bundan sonra büyük başarılar yakalayacağına inandığım teknik direktör...
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol