ocunu almak isteyen rus turist erkekleri

imgoindeeperunderground
yıllardır türk erkekleri ile rus kızları arasındaki izdivacı votka tokuşturarak izlemekte olan rus erkeklerin çareyi erkek erkeğe memleketimize gelip türk kızlarına asılmakta bulması ile özetlenebilecek hadise.
bu arkadaşlar kendilerini bekleyen tehlikelerin farkında olmadıklarından "şanssız bir grup" olarak da nitelendirilebilir. öncelikle şanssızlıkları rus kızları ile türk kızları arasındaki farklılıklardan doğar elbette.
şanssızlıkları şöyle maddelenebilir;
1. türk kızı tatile birincil hedefini seks yapmak olarak belirleyerek gitmez, hele de bu tatili türkiye’de yapacaksa dejenerasyonun tavan yaptığı bu yıllarda bile öncelikle hedef eğlenmektir, bir erkek bulup yatağa atmak değil..
2. türk kızı, rus kızının beğenmediği rus erkeğini yatağa atmakta daha hevesli olmayacaktır..
3. yetiştiriliş, aile adabı vs. gibi geçmişten gelen güçler sebebiyle donu gevşek rus kızlarından farklı olarak yatağa atılması daha zor olacaktır.
4. türk kızlarını da elden ve gözden çıkarmak istemeyecek olan türk erkekleri, rus erkeklerini bekleyen en büyük tehlike olacaktır. nitekim "bizim mahallenin kızı" kültüründen gelme türk erkekleri aynı zamanda "bizim memleketin kızı" havasından da okursa rus erkekleri sek votkaya balık olmaya devam etmeye mecbur kalacaktır.
5. tamamen şahsi fikrim olarak, bir türk dünyaya bedel olmasa bile asla bir rusla değişilmez, performans farklılıkları için alim olmak gerekmez. insanların gözünde "eğer işe yarıyor olsalardı, rus kızları bizim memlekete bu kadar bayılmazdı" görüşü vardır. baştan kaybetmişlerdir..

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol