unutulmayan eski sevgilinin başkasını bulması

bitterend
an itibariyle içinde bulunduğum durum.

tarif verecek olursak 3 damla gözyaşı,nabzın dakikada 127 ye çıkması,müziği anlamamak,hiçbirşeyi anlamamak,kendini onu diğer kızla görüceğin ana hazırlamak...

bu modda bekleyin.gün gelir,unutur,servise hazır olursunuz.
goetica
unutamadığın eski sevgilinin artık unutulması gerektiğinin habercisidir.ilk ba$ta koyar adama,acaba kız benden daha mı güzel ,biraz daha bekleseydi daha yeni bitmi$ti,ben yetememi$im ona,demek ki beni sevmemi$ onu seviyor gibi du$unceler yer bitirir ki$inin beynini..eger gerçekten sevmi$seniz bir süre ya$ayan olu gibi dola$ırsınız ortalıkta depresyon hırkanızla..sonra..zaman geçer,unutulur.diğerleri gibi..
aysemayse
hemen başka birini bulup onu unuttuğunu gösterme hissiyatına kapılma durumudur ki, daha büyük facialara neden olabilir.
tralier
her insanın içinde bulunan melankoli özentiliğinin had safhaya çıkmasını sağlayan bahanedir.

çok sevip de, o insanın sizi bırakması insanda ki narsist duyguları ortaya çıkarır ve ’ben terkedilcek bir insan mıyım’ tarzı sorular ile içinizdeki nefrete doğru orantılı olarak sevgi katlanır. ta ki o başkasını bulana kadar... o zaman içinizde ki herşey bitmiştir,ona karşı hiç birşey hissetmemeye başlarsınız. herşeyin ilacı zamandır ve sevdiceğiniz başkası ile çıkmaya başlayarak bu süreci sizin için kısaltır.

yaptığı, farklı bir bakış açısı ile iyiliktir. artık asla olmayacağını daha kolay kavramanızı sağlar.

ilk başta şerefsizlik olarak gelir. onu başkalarının kolları arasında yada onunla beraber sevişirken hayal ettiğinizde, içinize bitmeyen bir acı saplanır.1-2 ay melankolik takılırsınız ama sonra hepsi geçer. ne kadar çok sevmiş olsanızda...

başka bir hatun/erkek bulduğunuzda herşey biter onunla alakalı. bazen bir kaç anı akla gelir o kadar, sonra da hafif bir tebessüm oluşur yüzünüzde.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol