vampir olmak

aysemayse
kan görmeye dayanamayan biri olursa kötü olabilir.ama öne arkaya doğru yerçekimine karşı dizleri bükmeden, hacıyatmaz gibi eğilip doğrulabilmek zevkli olabilir.
independence
aslinda valla $u kan icme muhabbeti olmasa guzel olurmu$. tabi gune$e de cikabileceksin ama the vampire diaries’ gore okunmu$ uflenmi$ takilar taktiginda zaten cikabiliyorsun gune$e falan. hatta oyle ki 24 saat gune$in altinda kal plajda havuzda, zerre yanmiyorsun, super.

e ya$ heb ayni kaliyor ama bebekken vampir yapildiysan yahut 90 ya$inda vampir yapildiysan o sakat i$te. bebegi de allahin ihtiyarini da kimse siklemez, bebekken bir hatuna yazilsan alir kucagina saclarini ok$ar o kadar. e ihtiyarken bir hatuna yazilsan kalkar su getirir sana "amcacim su icsene su?" der oturur yerine. sakat yani o ya$larda vampir olmak. olacaksan ergenden yukari orta ya$ dolaylarinda vampir olacaksin $oyle 25 / 45 ya$ arasi.

true blood olsun the vampire diaries olsun buffy the vampire slayer olsun angel olsun ogrendiklerimiz hep iyi vampirlerin de olabilecegi. olacaksan onlardan olacaksin bak, karadul hesabi ciftle$tikten sonra partnerini yemeyeceksin.

oyle vampir olunabiliyorsa, tecrubesi olanlar lutfen temasa gecsin.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol