cep telefonunu tuvalete dusürmek

0 /
melankomik
her insanın başına gelebilecek talihsiz bir olay, bir kez başa geldikten sonraysa sizi skseler telefon cebinizdeyken tuvalete girmezsiniz artık. hele ki bir arkadaşım trenin tuvaletinde düşürmüştü ki telefonunu sadece arkasından bakabildi..
lol
bende bi kere duydum böle bişi arkadaşım evdeki tuvaletlerine düşürmüş ve çıkartıp kurutmuş:)bu ne iğrençliktir kardeşim!sonra bi daha o telefonu nası kullanır insan
elenktrinkalamadimsenden
kot pantolonun arka cebine telefonunu koyduğunu unutan gerzekinyo bünyenin,klozet tipi tuvalette hacet giderme operasyonu için pantolonunu sıvadığı anda cepten kayan hain aletin fııışşşk ve ardından lök sesi ile bok çukurunu boylaması olayıdır,elini sokup geri alabilen cengaver bünyelerin olduğunu da duymamış değilim hani..
bgat
kolu tuvalet deliğine sokup telefonu aramak gibi bir davranışın akabinde yapılabileceği bir durumdur.. evet boktan bir durumdur.
troy
daha ericsson t10 zamanları okul pikniğinde ihtiyacını gidermek için otların arasında ıssız bir yere giden bir bayan arkadaş, önce telefonunu düşürmüş sonra ihtiyacını gidermiş. zaten telefon olay mahalinde gözükmediği için öylece bırakmak zorunda kalmıştı.

(bkz: cep telefonunun üzerine sıçmak)
performer
düşürmeye gerek yok,tuvalette telefon ile konuşmak bile mikrop kapmak için yeterli,tuvalet kapı kolu ve diğer yüzeyleri tutmanız ve sonra telefonu ellemeniz yeterli.
diho
telefona sıçmaktan farksızdır
hatta çıkartıp yıkayanı görmüştüm eminim sonradanda götürüp kalorifer in üstüne koyup kurutmaya çalışmıştır
rdm
bu kez çok pahalı sıçtım ya. off ulan alsam mı almasam mı? tuvaleti 1.5 saattir kimse kullanmıyor, demek ki elimi sokarsam bi tek benim ettiklerim elime gelecek. kendi kendini kandırma rdm, kendi bokunu mu tanıyorsun lan? ya gül gibi samsung d600 dü ya, kamyonla para saymı$tım. alayım en iyisi ya kim bilecek ooolum? bok vardı tuvalete telefonla girdim ya. nerde bu? heh buldum! umarım doğru $eyi bulmu$umdur. $imdi bide lavaboda musluk açıkken telefonla konusma numarası yapıp telefonu lavaboya düşürdüm mü tamamdır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol