12 temmuz 2006 guns n roses konseri

reddevil
gidemeyeceğim için çok üzüldüğüm konser.evet bilet fiyatları aşmış boyutlardadır.öğrenciyiz biz be.
neyse müqüeye katılıcam bende.kapıdan dinlicem.
beauty disaster
1993 yılında inonu’deki konserlerinden sonra tekrar türkiye’de axl rose ile verecek konser gününde,bilet fiyatlarının 205 ytl gibi astronomik olmasina ragmen ,tüm biletlerin satildigi, yeniden biletlerin piyasaya sürüldügü, karaborsada biletlerin $u aralar 350 ytlden alıcı buldugunu duydugum 13 temmuz 2006’da gidenlerden agzımdan salyalar akarak dinleyecegim konserdir.
paradox
döndükten sonra hala kendimde olmadigim konser.internetteki kayitlardaki hayal kirikligim canli dinlememle sona ermistir axl dönmüstür.hemde gümbür gümbür dönmüstür.o ne paradise city yorumudur.ne showdur.bedenim evde ruhum hala konser sahasindadir.kaciranlarin çok sey kacirdigini belirtmek ister onlara burdan selam ederim.
insomnia jim
acilisi welcome to the jungle ile yapilan konser oyle guzel gecmistir ki oyle eglenmisizdir ki ayrica burdan duyurulur insomnia jim 3 sarki boyunca omuzda kalmistir .eglenmisizdir de gruptan cok sanki axl adina yapilmis bir konser gorunumu veren guns n roses a da uzulmusuzdur slashin sololarini baskasinin atmasi insanin icine oturmustur.

ayrica ve ayrica don t u cry i enstrumantel olarak calarken ses sistemninde cikan bir problem yuzunden sarki bok olmustur bir hata cikmasaydi da bok olcakti ulan vokal yok bisi yok.

konserin bitisi konfetiler ile birlikte kucuk capta atesli gosterilerle sonlanmistir ama oyle bi sevinmisizdir ki anlatamam burdan.

yesterday i calmamislardir
ama bakin her zaman sorulan where is izzy sorusuna cevap olarak izzy sahneye cikti uyy uyy diye ses gurultu koptu tuylerim tikennnn tiken oldu heycanladik tabi.

son olarak hep slash i bir barmen olarak gezinir belki axl a kufur eder die bekledim ama bardan cika cika arkadaslarim cikti.

(bkz: mum do not worry i am with axl again)
insomnia jim
ve de son olarak axl sismanlamis saclari ekme mi bilinmez toplu ve gozluklu sekilde geziyordu bi ara bakin ne guzel ay var tekneler var z art var zur var derken o guzelim istanbul bogazina river yani nehir dedi.

bunun sonunda beh aq senin dedik.
(bkz: evet evet dedik)
reddevil
gidemediğim için ağlamak istediğim ama gitseydim de şarkılarda dinlediğim,konser kayıtlarında gördüğüm kişilerin olmadığını,kafamdaki guns n roses ın bir anlamda yıkılacağını düşündüğüm konser.ama resimlerini ve kayıtlarını da merak edip bulacağım konser olacaktır aynı zamanda.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol