cenotaph

freagl dreams
1994 yilinda batu cetin tarafindan ankara’da kuruldu. grup cesitli grup elemanlari degistirdikten sonra ilk demosunu life immortal adiyla 1995’de yayinladi. bu kadroda vokalde batu cetin, gitarda coskun kaplan, basta bulent izgec ve davulda bulent gungor (eski suicide davulcusu) yer aliyordu.

1996 yilinda goremaster gruba yeni davulcu olarak katildi ve grup 2.demosunu promo tape 1996 kaydetti. yerli ve yabanci underground basinda adini duyurmaya basladi.

1996 yazinda grup, istanbul yesilkart studyosu’nda ilk albumu voluptuously minced i kaydetti ve hammer muzik etiketi ile piyasaya cikartti. bircok yabanci dergide roportaj ve incelemelerine yer verildi. cok iyi tepkiler alan grubun cd’leri yaklasik 25 ulkede dagitildi. ilk album kaset formatindaydi ve yurt icinde genis bir dinleyici kitlesine ulasti.
ncan

an itibariyle grupta tek kurucu elemani bulunduran grup . diger elemanlar zamanla gruptan ayrilmislardir . coskun disinda , ozellikle bulent ve goremaster’in ayrilması ile grup hayranlarının ilgisini biraz kaybetse de , yine puked genital purulency leri ile , dunya capinda bir cok fana sahipler . ayrıca su anda yurt disindan bir sirketle analsmis bulunup , yeni cikacak olan 4. album icin hazirliklarini surdurmektedirler .

(bkz: goremaster)
revenant
parçalarına uzun isim vermek gibi bi huyları vardır.
örnek:
ex-feminine promiscuous masculine’s solidified klitoris swallowed by vermins in coffins

multipurpose utilization from lustly shreddeds scummy vaginal discharge

mutilated genitalia in lack of resurrection under effective punch

paralysed, clitoridectamimized, spreadeagled, molested cadaver

sickened by his own pathologic fancy of collecting ingots of humanial meat

superimposed guttural vociferations of ulceric anal turgor

erbalized opinions about intravaginal umbilical corded fetus in uterus

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol