ahu tuğba meric erkan sabah programı

addicted to pain
sabahları atv’de çıkan,türkiye’de izlenmeye devam ettikçe psikoloji alanında çalışan arkadaşların asla aç kalmayacağına işaret eden programlardan biri.
addicted to pain
şaka gibi insanların biraraya gelip ciddi bi formata sokmaya çabaladıkları,kanalı zaplarken ’’oha lan bu ne aq’’ tarzında tepkiler vereceğiniz program hede hödösü...
myysteriouss
anladık tüm türkiye’yi salak sandılar,sanki her şey gerçek,gerçek olanı ekranda halletmeye çalışıyorlar vs..salak yerine koyanlara gülüp,bunlar nası insanlar diye düşünen çok..e peki o stüdyoya giden teyzeler nasıl onların aralarındaki kavga!!!ları bu kadar içten tartışabiliyorlar,inanıyorlar ,kavga ediyolar,adam yerine koyup savunuyolar..tamam hiç işleri yok onlara büyük eğlence de biraz insan düşünmez mi ben neden kendimi öldürüyürum bu sahtelikler için..
napoleon ve josephine
haftalık 15-20 milyar civarında ücret aldıkları dogru ise meric erkan beyefendinin kendini parcalarcasına ahuu ahuu diye can-ı gönülden bögürmesi gayet normaldir. ahu tuba ise, bütün sinema kariyeri boyunca kazandıgı paraya yakın bir gelir elde etmektedir herhalde bu programdan, yoksa meric erkan’ a katlanması nasil mümkün olabilirdi... ayrıca senaryo gelistirilmeye musaittir, ilk once murat parasayar ile baslayan surec arada gokhan isimli bir oyuncu ile devam etmis, simdi ise gercek yıldızını bulmustur.
olu beden
iki günde psikolojimi alt üst eden, üçüncü gün nolmuş lan bakiim diye açıp, dördüncü gün napıyorum lan ben dedirten, insan özünü ve kafasını bitiren programlar silsilesinden yalnızca biri.
maliyeci
gerçek kesit programındaki oyunculuklardan bile daha düşük kalitede oyunculuklarının yanısıra gerizekalılığın ve düzeysizliğin sınırlarını zorlayan bir program.lanetliyoruz.
goetica
tv izlemediğim için hiç bir $ekilde psikolojimi bozmayan programdır.zira en ufak diyaloglarını bile bilmemekteyim..böyle mutluyum..çoluk çocuk torun torba herkese tavsiye ederim.
al bundy
hayatimda izledigim en aptalca programlar sayet programa katilan kisileri de gosterdikleri iicin belli bi kesim tarafindan izlenmesi normal.
disappear
hala bazılarının acaba gerçek mi diye düşündüğü süper bir kurmaca. meriç erkanın hayatının rolünü yapmakta olduğu program.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol