birey dershanesi

karpuzz
geçen sene sadece bir şubesi bulunurken parayı götürüp bir anda coşmuş, ard arda bir sürü merkez açmış cix mekanı dershane. bire-bir etütler sunarak oldukça yararlı olurlar öğrencilere. özellikle geometri alanında kafa yedirten soruları vardır.
eldrun
bu sene bütün sistemi değiştirmiştir.fiyatlar nerdeyse iki kat artmıştır ve eski kalitesini yitirmiştir.fakat rehberliği oldukça iyiydi.
kimlanbu
bu sene bursa`daki en sağlam sosyal grubu öğretmenlerin topunu transfer ederek bünyesine kazandırmıştır.niketim iyi de etmiştir..dershane her ne kadar içinde kerane gibi görünse de ilim irfan yuvasıdır..öğretmenlerinin çoğunun(özellikle selcuk hoca) stand upçı olucakken yanlışlıkla öğretmen olduklarını düşünmekteyim.(nasıl oldu da oldu hala daha çıkarabilmiş değilim..)

-saat 9`da mezun on hazırlık programı için gitmem gereken dershane..
-"başarmak için bire bir" diye de manalı bi sloganı vardır...
-bu sene üniversiteyi kazanmamda bana yardımcı olucak ilk dershanem..
-kantininde karışık dostun 1 ytl olduğu dershane
-tuvaletlerindeki sifonları çalışan dershane...
yasinist
benim gitmekte olduğum dershane birebirleri çok iyi bazı hocaları çok espritüel daha fazla bilgiyi daha sonra yazarım.bazı hocaları çok iyi çok ilgili.
mad
yengemin küçük kızı hatice’nin de gittiği fakat hocaların çok soğuk esprilerinden dolayı üşütüp hasta olduğu dersane.
karpuzz
benim bir ara gitmis oldugum dershane. birebirleri cok iyi, anlatamam. bazi hocalari cok esprituel, gul gul oluyoruz. mesela kantindeki tostcuyu ele alalim. ben 1 ytl uzatiyorum, bi karisik abi diyorum, artik ne girgir ne samata, tost gelene kadar ben helak.
daha fazla bilgiyi daha sonra yazarim. simdi cikcam da. ama siz yine beni bu baslikta bekleyin. bazi hocalari cok iyi cok ilgili cok tatli cok sipsirin comcok.
ayrica da geometri soru bankasi 3. kitabinin kenarortay konulu 19. testinin 7. sorusunun cevabi c sikki. onu da gecen cinyil maz hoca ile baktiydik, kitaba yanlis basmislar. opuyorum.

bedirhan
disipliniyle ve birebir ilgisiyle taktir ettiğim dershanem.gerçekten buradakiler işini çok iyi yapıyorlar herşey çok sistemli bir şekilde işliyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol