sınavlarda verilen süper cevaplar

illegal boy
çılgın felsefe hocası 100 puanlık tek soruyu yanındaki sandalyeyi göstererek sorar:
- bana bu sandalyenin var olmadığını kanıtlayın!"
100 puan alan tek ki$inin cevabi ise sadece şudur:
- hangi sandalye
illegal boy
seviye: üniversite
ders: eğitim felsefesi
sınav: bütünleme
sınav şu sorudan ibarettir:
- bildiğiniz iki soruyu yazıp cevaplayınız.
yanlız bir sorun vardır derse hiç devam etmemiş öğrenci dersin içeriğini hiç bilmemektedir. dolayısıyla kendine sorabileceği iki adet soru da bulamamaktadır. beyninin derinliklerinden,dönemin ilk dersine girdiğini hatırlar. bu derste duyduğu cümleden de yeterli doneyi almış.

soru 1: ilk milli eğitim bakanımız kimdir?
cevap: hasan ali yücel

soru 2: hasan ali yücel kimdir
cevap:ilk milli eğitim bakanımızdır.

işlem tamamlanmıştır... sınav sonucu:100 (yaşanmıştır...)

illegal boy
aşagıdaki konulara kısa ve etkili bir de değinen bir yazı yazın.

1. din
2. cinsellik
3. gizem

cevap:

allahım! hamileyim. acaba kimden "
alchoburn
okulda girdiğiniz ilk sınavdır, dersin kazıklığı dillere destandır ve 4 sınıf bu sınava ayrılmıştır.sakallı amcalar gelmiştir sınava o derece.sınav kağıdınınz üstünde istenen isim, öğrenci no. vb bilgiler arasında biri vardır ki dumur detayıdır;

’dersi kaçıncıya alıyorsunuz:’

sağdakine bakarsınız ’3’ yazmış,soldakine bakarsınız ’4’ yazmış...gayrıihtiyari yazarsınız cevabınızı:

’bakire’

igor
ders: matematik (universite-yaz okulu)
soru: hede hede denklemini coz
cevap: hocam valla bu dersi 3.kez aliyorum 10 kez de alsam gecemeyecegimi biliyor yardimlarinizi bekliyorum.

(diger sorulara cevap dahi verilmemistir)

yasanmistir..bizzat yaptim.

sonuc: dersi 4.kez almak zorunda kaldim.
passive
lise sonda ülkeler coğrafyası diye gudik bi ders vardı. ülkeler coğrafyası sınavındaki sorulardan birinde italya’nın şehirlerini yazamamız isteniyodu. ben üç beş tane yazdım fakat tam puan almam için bir iki tane daha yazmam lazımdı ve sevgili hüseyin’le aramda şöyle bir konuşma geçti.

ben: şşt hüseyin. olum italya’dan bi şehir söyle lan!
x kişisi: juventus var olum juventus, sonraaa... inter var...
ben: tamam hüseyin kapa çeneni.
x kişisi: aa lazio da var.
ben: tamam hüseyincim tamam...
x kişisi: fiorentina?
ben: ...
roker phy
ktü universitesin yaşanmış olay.biyoloji hocası ki prof.,olmuştur bir sınavında mutlaka sorusu her zaman aynıydı’solucanın sindirim sistemine anlatın?’herkes buna çalışır geçermiş.ama bir yıl hocanın gıcıklığı tutmuş ve sınavda beklenen soru yerine ’tavuğun sindirim sistemini anlatın?’sorusu gelmiştir.herkes şaşkınlık içinde boş kağıtları vermeye başlamıştır.ama trabzonlu bir öğrenci tavuğun kümes hayvanı olduğunu ve solucanlarla beslendiğini yazıp solucanın sindirim sistemini anlatmıştır.hoca kağıtları okurken farketmiş ama çocuğun emeğine saygı olarak tam notla ödüllendirmiştir.
serpens
kitap adı: işletme matematiği
yazar: prof. dr. müh. yılmaz tulunay
sayfa: 173
soru :amerika’ya lisansüstü çalışmalar yapmak üzere giden mehmet, iki kız arkadaş edinmiştir. bunlar mary ve nancy’dir. mehmet’e göre;
a-) mary olgun bir kızdır ve klasiklerden zevk almaktadır. böyle bir yerde onunla 3 saat birlikte olmak 12 dolara mal olmaktadır. diğer taraftan nancy daha çok popüler eğlenceleri yeğlemektedir. onunla böyle bir yerde 3 saat birlikte olmanın maliyeti de 8 dolardır.
b-) mehmet’in bütçesi gönül işlerine ancak ayda 48 dolar ayırmasına olanak vermektedir.ayrıca, derslerinin ve çalışma koşullarının ağır oluşundan dolayı, kız arkadaslarına en fazla ayda 18 saatlik süre ve 40.000 kalorilik enerji ayırabilmektedir.
c-) mary ile her buluşmasında 5.000 kalori enerji harcayan mehmet, nancy için bunun iki katını harcamaktadır. eğer mehmet’in mary ile buluşmaktan beklediği mutluluğu 6 birim ve nancy ile buluşmaktan beklediği mutluluğun da 5 birim olduğunu biliyorsak, mutluluğunu maksimize etmek isteyen mehmet’in sosyal yaşamını nasıl planlaması gerekecektir?grafik ve cebirsel yoldan bulunuz.

bir ögrencinin cevabi:
sayın hocam, bu mehmet ibnesi buradan amerika’ya lisans üstü çalışma yapmaya gitti de herifin s...nin derdi bize mi düştü? biz burada tahsili bırakıp karıya, kıza dalsak bizi de böyle ballandıra ballandıra kitaplara yazar mısın?neyse geçelim sorduğunuz sorunun cevabına;
a-) bi kere bu mehmet ibn.sinde iki hatuna ayrı ayrı zaman harcayacak götde, para da yok, sıkarrrr. ayrıca dünya piyasalarında saati 100 dolardan açılıp minimum 50 dolara kadar düşen tarifeler göz önüne alındığında, 3 saati 12 dolarlık ya da 3 saati 8 dolarlık karılardan hayır gelmez.muhtemelen mary 68, nancy 79 yaşındadır ve ikisinin de bu güne kadar yattıklarının haddi hesabı yoktur. bu durumda mehmet’in hem vakit darlığı, hem kadınların hali, hem de para yokluğu sebepleriyle bu iki orospuyla grup yapması gerekir.
b) mehmet’in bütçesi (bu gönül işi tabirini ben anlamadım)sevişmek için ayda 48 dolara yetiyorsa zaten bu orospu çocugunun mastırbasyon yapması daha uygun olur.böylelikle iki ay para biriktirip bu çuvalların yerine doğru dürüst bir karıya zıplar ve ayırdığı 40.000 kaloriyi hakkıyla harcar.ama siz bu cevabı kabul etmeyeceğiniz için şöyle cevap verelim; mehmetin bütçesi 48 dolara yettiği için ancak grup sx yapılacağından pazarlıkla miktar iskontosu alınır ve bütçe rahatlatılır.böylelikle ayda ayırdığı saati 3 saate bölersek 6 kez yapmış olur ve her sevişmede 40.000/6= 6700 (yaklaşık) kalori harcar. bu hayvan herif bir seferde kesintisiz 3 saat zıplayabiliyorsa zaten amerikada kalması ve buralara dönmemesi hepimiz için hayırlı olur.
c-) mehmet mary ile her buluşmasında 5.000 kalori harcıyorsa yukarıdaki hesaba göre nancy’ye sadece 6.700 - 5.000 = 1.700 kalori kalır ki bu da nancy gibi falafoş bir motoru sadece gıdıklar. bu durumda birinden 6, diğerinden 5 birim zevk alan mehmet’in mutluluğunu maksimize etmesi için kendisini de birilerine züktürmesi gerekir.sonuç olarak bu işe alışan mehmet’in bundan sonraki sosyal yaşantısını kaşarlı bir ibne olarak planlaması gerekir.bu sayede ayda 48 dolar tasarruf sağladığı gibi üste parada kazanarak bütçeyi de düzeltir.
tzevryl
(ders kimya) bu gerçekten yaşanmıştır. sınıfta bu soruyu benden başka yapan çıkmamıştır.(övünmek gibi olmasın)parantez içi soruda verilmiştir. ve sorulan şeyin ta kendisidir. hocamızın küçük bir numarasıdır. millet ise sınav boyunca bu sınavda avogadro sayısı(bkz: avogadro sayısı) ile uzuuuunnn işlemler yapmış ve...

soru: magnezyum elementinin atom ağırlığı kaç akb(atomik kütle birimi)’dir.
(mg:12)

öğrenciler sınavdan sonra cevabı alınca dumur olmuşlar hocaya kıl olmuşlardır doğal olarak.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol