mide ağrısı

mitili
genelde geceleri olur. yatakta kıvranırken çözüm bulamayınca kafayı sıyırıp, aniden kalkıp evin içinde anlamsızca koşmaya başlamanıza neden olan, "allah düşmanımın başına vermesin" dedirten felaket bir ağrıdır.
maliyeci
iki talcid çakıyım geçer demek bir seviyeye kadardır. hele hele doktora görünmeden kafaya göre ilaç kullanmak oldukça sakattır mide mevzusunda.
mitili
yurutmeyen, konusturmayan, adam gibi yiyip icirtmeyen, insanı hayattan sogutan agrı. gozle gorulup elle tutulabilse parcalıycam ama yok. kodugum ya.
nickten yana sansim yok
insanı anasından doğduğuna pişman eder. sinirden olur kimi zaman. bu sefer daha çok sinirlenir insan. mide ağrısı çekenlerin bazıları potansiyel katildir. uzak durun derim.
set me free
düzenli besleniyorum, haftalık spor yapıyorum ve sigara içmiyorum bir iki haftadır. yediklerime dikkat de ediyorum. alkol desen üç ay oldu neredeyse. ben iyi bakmaya çalışıyorum, bünye rahatsızlık duyuyor. çorbada sinek mide bulandırır hani... öyle bir hale gelmiş ki temizlendikçe hasar alıyor. yani bir raddeye geldikten sonra sadece mide ağrısı varsa, şükrediyor olabilirsiniz de.
selambengeldim
pms ve regl dönemlerinde de baş gösterebilen, karın ağrılarına eşlik ederek dişi bünyeyi ordan oraya savurtan illet, lanet, pislik bir ağrı. ama böbrek ağrısının eline su dökemez o ayrı. ıhlamur en iyi ilacı kanımca. eam bir de;
(bkz: böbrek ağrısı)
nys
gecenin bu saatinde çekilecek ağrı değildir. uyumak istersiniz, uyuyamazsınız. birşeyler okumak istersiniz, okuyamazsınız. birşeyler izlemek istersiniz, izleyemezsiniz. yani hiçbir bok yapamazsınız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol