mezarliktan çiçek çalmak

angelus
efendim çiçek alınması gereken olan bir takım günlerde "a.k ot parçasına bu kadar para verilir mi hiç" şeklinde düşüncesi olan bireyin gerçekleştirmesi muhtemel hayvanlıktır. tabi çiçek fiyatlarının pahalılığından yakınan lakin gidip mezarlıktan çiçek çalmayan bireyleri bu hayvanlıktan tenzih ederim ama diğer grubun yaptığı ayıptır, günahtır.
goetica
genellikle mezarlıkta yetişen çiçekler papatya ve türevleri olduğu için bu eylemi yapan kişi gidip bahçeden,bağdan,dağdan,bayırdan,kırdan,ovadan,ormandan çiçek toplasa daha bir hayırlı olur dedirten şeydir.
ohannessenpetersburgerking
soyle objektif olarak dusunuldugunde pek de goze batan bir davranis degildir.gunumuzde olulere tecavuz edildigi, sevgilisiyle mezarlikta hakkin rahmetine kavusanlarin tepesinde tepinildigi, kareteci kisilerin antremanlarini mermer mezar taslarini kirarak yaptigi, mezar taslari uzerinde cilingir sofralari kuruldugu, altin disleri icin mezarlarin acildigi, parklarda uyumanin yasak oldugu semtlerde evsizlerin mezarliklarda uyudugu dusunulurse pek bi sirin harekettir. en azindan calmakdaki amac iyidir, baska birini mutlu etmek...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol