oss 2007

0 /
capt it all
girerek bütün soruları yanlış cevaplamaya çalışacağım sınav. evet evet, doğru okudunuz, yanlış cevaplamaya çalışacağım. eee işin sonunda leman dergisinden ödül almak var. ve bu arada, hiç de kolay değil bütün soruları yanlış cevaplamak...
yorulmaz savasci
yaklaşık 58 gün sonra olağanüstü birşey olmazsa gerçekleştirilecek olan sınavdır.
geçen seneye göre özellikle 2. bölümde başarı oranın yükselmesi beklenmektedir.yani,ikinci bölüm puanlarına göre biryerlere girmek isteyenler,geçen seneki puanlara fazla itimat etmesinler.yoksa büyük ihtimalle açıkta kalacaklardır,daha doğrusu girmek istedikleri yere giremeyeceklerdir..
larionex
bu sistem devam ettikçe daha bir çok kez gireceğim sınavlar dizisinin şahsım için 2.ayağı..eşi benzeri olmayan, eşsiz nitelik ve yetenekteki öğrencileri diğer "basit" öğrencilerden ayırmak için uygulanan en doğru yol.
tamu
bugün itibariyle bir ay + 6 lanet gün daha geçirtecek sınavdır.
yaklaşık 11 ay önce bu başlıkta girdiğim #298031 nolu entry’e bakıyorum da, "ne kadar safmışım ben , hayatı ve sınavı ne kadar sığ algılıyormuşum" demeden geçemiyorum. zira benim elime verecektir bu sınav.
ayrıca tüm hocalar ağız birliği etmişçesine puanlar düşecek diyolar. hayır bi düşmesin...
thesecret
tamda öss ye gireceğim yıl sınav sistemi değişti yetmezmiş gibi birde yanlış tercih kurbanı oldum öss hayatımı yedin seninde içini yesinler emi.
tamu
bugün itibariyle 4 gün kalmış olan sınavdır. sınava girecek öğrenciler artık son hazırlıklarını yapmakta, denemelerini çözmektedirler. ha bir de sınava sövmektedirler.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol