geçmişten bugüne en beğenilen entryleri

independence
kim butonuna tikladiginizda kar$iniza cikacak yeni sozluk ozelligi.bu bolumde 20 puandan yukari puan alan entryleriniz varsa onlari gorebileceksiniz.toplami 20 adet olacaktir.
bok bocegi
yalnızca 20 puan üstü entryler görülebildiği için an itibariyle birçok yazar için pek bir şey ifade etmeyen özellik ama zaman geçtikçe oylamalar ve yazarlar arttıkça işlevselliği artacaktır, umutluyuz..
nihilist
toplam bin kusur entry ve bes yuz kusur puan ile sahip olamadigim istatiksel ozellik; sanirim arsive donelik okuma yapmadigimizdan sadece sol frame vasitasi ile ani yasadigimizdan bu ozellik islevsel olmuyor; okumuyruz bi yerde yeteri kadar, yazilan pek cok guzel entry tarihin tozlu safalarinda yer tutuyor gun yuzu goremeden; buyuk kayip...
melankomik
az önce lan puan muan bayağı bi olay dönüyo galiba bu sözlükte, nerede başlayayım araştırmaya derken farkettim ki büyük bir ayıraç bu istatistik şeysi.

nasıl mı derseniz..

yazarın aldığı oyların birden fazla kişi tarafından verildiğini gösteriyor. sonra açtım bu istatistiği ouuuv baby görmeyeli ne kadar da değişmişsin dedim. hayvan gibi puan yapan yazarlarının bu istatistikte hiç entrysi olmaması kafa karıştırıyor mesela. bunları düşündüm ben az önce. evet.
melankomik
kırkdört tanesine sahip olduğum entryler grubu. ama yirmi tanesini görebiliyorum.

#855782
kırküç oldu. yastayım. (hala yirmi tanesini görebiliyorum)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol