duyürü yoluyla uyarılmak

imgoindeeperunderground
"toplu ayar" fasilitesi gibi bir şeydir bu, hata yapan şahıslarla birer birer uğraşmaktan sıkılan yönetim kadrosu üyesinin sınıfı toplu halde ayağa kaldırıp ellerine cetvelle vurmak suretiyle adam olmasını beklemektir. sonuç "sallandıracaksın bir kaçını" şeklinde uygun görülmüştür ve mesaj yoluyla yapılan uyarıdan sonra, bilgi sozluk airlines başlığından afişe edilmesi eylemi başlayacaktır.
bilgi sözlük otomatik ayar servisi gibi bir şeydir yani bu..
duyuru yoluyla uyarılamayanlar, el ile uyarılacaktır.
viticulteur
az önce alınan duyurunun ardından sağıma, soluma baktıktan sonra kimsenin olmadığını farkedince üzerime alındığımı belirtmekte gecikmemekteyim.
ayrıca teessüflerimi de buyurmaktayım
independence
uyarilmaktan ziyade uyuyanlari uyandirmak amacli yapilan duyurulardir. "mademki nickini yazmi$sin, $ifreni yazmi$sin ve sozluge giri$ yapmi$sin, o halde sozluge katkida bulunmak gibi bir misyona sahipsin" anlamini ta$ir anlayana.
bunickimiunutmamayakararverdim
şöyle bi şey olsa gerek


sozluge login olarak ve entry yazmayarak neyi gozlemliyorsunuz, entry yazdiginiz zaman birileri sizden hesap mi soruyor, yazmadan durmak cool bir davrani$ mi gunumuzde? bu sorularin cevaplarini "ne demek istedin sen $imdi" yaz 7589 a gonder, cevap ruyalarina girsin!

bu bir bilgicell hizmetidir, 18 ya$indan kucuklerin kullanmasinda zerre sakinca yoktur.

(yani demi$im ki; arkada$im sen de hayata dair du$uncelerini yahut bilgileriniz bizlerle payla$mak istersen sakin cekinme, yaz. o zaman goreceksin ki sozluk cok daha eglenceli olacak. bu duyuruyu okuyan herkes gunde sadece 5 er entry girerse msn parali olmayacak ve msn adamcigi bikinili hatun $eklinde olacakmi$, microsoft’ta cali$an bir arkada$im salladi bunu, oradan duydum.)

jedi

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol