zeka seviyesi dusuk insanlarla çalışmak

imgoindeeperunderground
hem işten hem iş yerinden hem de insanlardan soğumanın en kısa ve kesin yoludur. bu insanları değiştirmek büyük ihtimalle mümkün olmayacağından insanın kendisini değiştirmeye çalışması, dunya sikime minare gotume ekolünü benimseyip derin nefes alarak iş yapmaya çalışmaya devam etmesi yegane yoldur.
ayaz
panik atak bayılma titreme kusma gibi sinir hastalıklarına sebebiyet veren ve sonunda çatlatarak ölüme neden olan durumdur.
carpediem
laf anlatamama, işleri yarım yamalak yapma, yapamama gibi durumlarda, "sen bırak, aman elleme noolur.." gibi cümleler sarfettirebilecek durumdur. tek başına yap ne yapıyorsan daha iyi.
7doors
herkesin her alanda başına gelebilecek bir hadise.önemli olan karşı tarafın anlayabileceği bir dilde anlatıp çözüme gitmeye çalışmaktır.
beauty disaster
an,gun,ay,yıl itibarıyla ba$ıma gelmi$ olup, belli bir sure sonra bunyenin bu duruma tepki vermemesiyle sonuclanır.. bu ki$ilerle calı$ırken;

*tekrar yapmak zorundasınızdır ki ne anladıgını tahmin etmek ilk ba$larda zor olsada zamanla tecrubeyle bu da çözülür.boylelikle kullandıgınız kelimeler kendi anlamalarından cıkar ama karsıdaki ki$iye anlatma hazzı da duyabilrsiniz.

*sinir sisteminizde gecici ahsarlar bırakabilir. belli bir sure sonra yine bunye buna da alı$acagından "hayat ne guzel, gemiler falan.."deme suretiyle derin anlamlara dalabilrsiniz.

*"her i$i kendin yap" felsefesini benimser ve uygularsanız.

*zamanla sabırsızsanız sabırlı olmaya, zaten sabırlıysanız evliya olmaya ba$larsınız ki, daha da uzun zaman sonra olabilecekler konusunda hayal gucunuzu zorlamanız gerekebilir.

*sık sık istifa dilekceleri yazılır ama aynı hızla rededildigi icin tekrar saklama kaplarına konur.



armour
nasıl bir çalışma içerisine girildiği çok önemlidir. zeka kullanmadan yapılacak bir çalışmaysa sorun olmaz. yıkar ellerini çıkarsın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol