bikiniyle görüntülenmek istemiyorum diyen manken

faten
bu manken aysu baceoglu,buraya kadar gayet normal bı durum ,zamanında got gobek acıkta gezen bırınden bu lafı duyunca ınsan yadırgamıyor ,demek kı bazı seylerın farkına vardı dıye dusunuyor..

bende oyle dusunmustum ,taa ki bugunku magazın programının altyazısını okuyana kadar ’’ artık bikiniyle goruntulenmek ıstemıyorum dıyen manken aysu baceoglu ,ustsuz yakalandı’’

sozunde durup bıkını ıle goruntulenmemek adına cıkarmıs olmalı bıkınıyı..

vallahi yorumsuz...
imgoindeeperunderground
bu sözleri söyledikten sonra artık kendisinin yakalanmamak gibi bir ihtimali kalmamıştır zaten. magazin gazeteciliği denen şeyi özel hayat dedektifliği ile karıştırıp hırs yapacak kişilere yem olacağı aşikardır, nitekim öyle olmuştur. kendisi tekne ile açılmış güneşlenirken (ki bikini ile görüntülenmek istemediğine göre tek şansı budur) yakalanmıştır. bu durumda şunu anlıyoruz, ıssız bir adaya düşse kendisinin peşinden takip eden gazeteci de düşecektir..
fantuzzi
mankenimiz şarkıcılığa soyunduğu için halkın şarkıcısı imajını çizmek istiyor olabilir. tıpkı eski ablaları gibi.
oteki
arkadan sikerken gözlerini kapat otuz bir çektiğimi görmeni istemiyorum. travesti bir vatandaşın cümle-i hezeyanın bir fırkai delilesi olarak sayın manken bünyelerdeki aksidir.
kraken
bikiniyle goruntulenmek istemiyorum diyen manken ,bikiniyle görüntülenmek isteyen mankendir.böyle diyerek daha çok dikkatleri üstüne çekmiştir yoksa kimse onun bikinili fotografını merak etmemektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol