böcek öldürmek

goetica
karşılaşılan böceğin üstüne basılarak,terlikle kafasına kafasına vurarak,kuytu köşelere ilaç koyarak,yakarak veya alternatif yollarla öldürme eylemi.genelde çatırt diye bir ses çıkar bu eylem sırasında.
sonrasında kişi böceği öldürdükten sonra nedense bir inceleme girişiminde bulunur ama midesi kaldırmaz.
napoleon ve josephine
bazilari böcekleri öldürmeye kıyamaz, elle temas etmemek icin gazeteden yirttigi bir kagit parcasi ile tutarak pencereden disariya dogru atar. ezerek öldürmek istemedigi icin, camdan asagiya atarak böcekten kurtulmus olmasina ragmen, aşagi düsen böcek "acaba ölmüs müdür" diye merak eder. eger ölmüsse, o böcegi yine de öldürmüs olmaktan dolayi vicdan azabi duyar.
angelus
"öldürdüğüm böceğin ekolojik sistemdeki yeri nedir, yarın bir gün eksikliği anlaşılırsa başım belaya girer mi acaba, ne olacak a.k. bu sistemin hali, öldür öldür nereye kadar" şeklinde düşünülmeden gerçekleştirilen eylemdir.
guybrush
diğer tarafta öldürdüğün hayvanın şekline bürünüceğini unutan insanların o zararsız kütlece kendinden kat kat küçük yaratıkların yaşamlarını sona erdirmeleri hemde öle böle değil ezerek yakarak işkence ederek.
taxus baccata
az önce gerçekleştirdiğim eylemdir.terlik kullanılmıştır.hayvan ezilmiştir.iğrenmeyle karışık psikolojik çöküntü içine girmek normaldir.iğrenç bişi bu yaa..
dory
böceklerin yeri evimiz olmadığında,yaşam alanıma saldıran herkese yapacağım işlemdir.yine basarım yine basarım.tabi çok hızlı basmamak gerek,temizlemek zor olmasın.
kendimi kendim savunacagim
incelenmek istenen böcek doğadan elle toplanır. öldürücü gaz dolu bir şişeye konulup kabın ağzı kapatılır. zehirli gaz dolu şişenin içinde bir kaç dakika bekleyen böcek ölür.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol