msn de cevap vermek yerine smiley ile geçiştirmek

floydian
kişinin o an için konuşmak istememesive karşısındaki kişiyi "konuşmak istemiyorum" deyip kırmak istememesinden kaynaklanan geçiştirme prosedürüdür.
schenardi
karşı tarafın sözünün kitlenip kalmasını sağlayan, çok da tasvip edilmeyen bir harekettir. keşke insanlar birbirlerine o anda konuşmaya imkanı ya da hevesi bulunmadığı kadar birbirlerine karşı samimi olabilse; gerçek cevabı duyan kişi alınganlık yapmasa; böyle yapay şekillere kendimizi sokmak yerine gerçek surat ifadelerimizi birbirimize gösterebilsek; smiley ler de anlamını ve değerini yitirmese; keşke daha temiz hava soluyabilsek; keşke hava gibi ruhlarımız da kirleşmemiş olsa; keşke ben olur olmaz şey hakkında uzuuuun uzun yorum yapmaktan kendimi alıkoyabilsem...
ozge
kişinin o an için daha önem verdiği bir başka konuşma yapması sebebiyle gerçekleştirilmiş bir eylem olabilir. kibarca davranıp kısa cevaplar ve smileylerle size dolaylı yoldan meşguliyetini belli etmek istemesi muhtemeldir
myysteriouss
kimseyi çekemeyecek durumdaysanız ya da konuşmak istemediğiniz birinin çenesi düştüyse,sizi ilgilendirmeyen konulardan bahsediyorsa,kırmak ta istemiyorsanız,kibarca sus ta diyemiyorsanız başvurulabilir bu yönteme..susuyorum gözlerim konuşuyorun susuyorum smiley’im konuşuyor versiyonu..
independence
me$gul bir zaman icerisinde kar$i tarafi da sallamiyor intibasi yaratmamak icin yapilan insani bir $eydir. hic cevap yazmamak daha beter olsa gerek.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol