pembe seven kız modeli

0 /
4ever
(bkz: laluska)
dünyadaki her nesne pembe olsun ister bu varliklar.fazlasi zararlidir.daha cok cocuk reyonlari ilgilerini ceker,50 yasindan sonra aysel gürel tadinda olurlar gibime gelio.
laluska
"yeryüzü ve insanlar henüz yaratılmamışken, pembe bir toz ve gaz bulutu vardı" şeklinde iddialarda bulunurlar ve bu iddialarında haklıdırlar da.
isimsiz kahraman
donlarından çoraplarına kadar pembe giymekten haz ederler, pembe panter filminden hoşlanırlar, dünyalarının tozpembe olduğu görüşündedirler, pembe düşler görürler, habire bi pembe dizi merakı vardır camıla, marıa, rosalında favori dizileridir, en başarılı sempatik şaaane buldukları futbolcu ergün pembedir, oy pembelim pembelim şarkısına bayılırlar. pembenin bir felsefe olduğunu savunanlarıda vardır.
deepblack
herşeyleri pembe olsun isterler nedense ve kendilerini bazen "pamuk şeker" diyerek adlandırırlar. gereksiz bir işlemdir, dolabında ne renk temiz ve ütülü kıyafet varsa giyeceksin kardeşim.
pinkcat
ne kadar pembe eşyaları olursa olsun asla yetmez,alışverişe çıktıklarından elleri daima pembe objelere gider.her şeyin en pembesinden isterler.hiçbir pembe onlar için yeterince pembe değildir.daha da pembe olmalıdır.msn adreslerinde bile pembe vardır,pembeyle kendilerini özdeşleştirmişlerdir.baştan aşağı pembe giyinmeye bayılırlar.ama bunu kasıtlı yapmazlar,içgüdüsel bir durumdur bu.sevecen ve şeker olurlar.’pembe,gönlüm sende’ lafını ilke edinmişlerdir.
spyder
çocukluk yapıp ilgi cekmeye,şirinlik yapıp sevilmeye falan muhtactır boyleleri.içlerinde olan bişedir.dikkat cekmeyi severler.
kalia
temeline inildiğinde annelerin kız bebekler pembe erkek bebeklere mavi giydirmeleri bulunur.
bir şekilde bilinç altına işler bu saçmalıklar
downinahole
pembe, incelik, saadet ve zevk veren duyguları ifade eder. bunlar ise kadınsı duygular olarak kabul edilir.sakinleştirici etkisi vardır. bu nedenle spor kulüpleri tarafından fazla rağbet görmemektedir. iş bu ve benzeri nedenlerle hanım kızlarımızın gösterdiği rağbete şaşmamak gerekir.
www.sabah.com.tr
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol