çöpten kedi çıkması

0 /
celia
sinir olunası durum.
beni çöp atmaktan soğutan ve çöp eve dönen evime belediyenin gelip köpük sıkmasıyla sonuçlanan serüvenin başlamasına sebep olan hadise..
laluska
komik sahne.. çöpü atarsınız kedi viyak diye sıçrar, korkarsınız ay noluyo diyerekten, sonra birden toparlanır ve karizmayı daha fazla dağıtmamaya çalışarak yürür gidersiniz. ne kediye zarar gelir ne size, iki taraf da korkmuştur hepsi bu.

(bkz: kedidir kedi)
countess
cogunlukla sabah okula/işe giderken cöp atmak icin container a hamle yapmak suretiyle karsılasılabiliritesi yüksek,yusuflama eylemine meyilli aktivite.
disappear
gecenin bir körü aklında binlerce tilki dolaşırken elinde çöple çöp kutusuna yaklaştığında tam atmak üzereyken birden içinden fırlayan kedi ile altına zıçma hali ki kedi eğer ani bir ses çıkardıysa o an depresyona sokacak etkide olan olay.
wasowsky
once cope bi tekme sallamanız yararınıza olacaktır tırsan kedi fırlayıp cıktıktan sonra üniversiteden birincilikle mezun olan genc alımıyla copunuzu atabilirsiniz...
meybuz
bir akşam çöp atarken korkudan ödümün bokuma karıştığı ve ağzımdan istemsiz olarak çıkan cümleyle az daha çarpılmama neden olacak durum:

- pist-millahirahmanirahim
muque
çıkıp, çöp konteynerinin yanında durup, size pis pis bakarak her an üzerinize atlayacak izlenimi bırakması şeklinde devam eden olaylar silsilesidir. bu kediler genelde "höt" deseniz patileri kıçına çarpa çarpa kaçmalarına rağmen çöpten bir anda çıkınca kendilerini bir bok zannediveriyorlar.
(bkz: evlerden ırak)
carpediem
agzı sütten yanan yoğurdu üfleyerek yer misali, o aniden gelişen korkuyu yaşamış kişiler diger çöp atma girişimlerinde daha temkinli olurlar. çöp konteynırı yakınlarında pisi pisi demek de soruna çözüm sunmaktadır. pisi pisi ardından kedi kafasınız çıkarıp aptal aptal suratınıza bakmazsa, kedi yok demektir. rahat olun efendim, atın çöpünüzü gönül rahatlığıyla.
armes
bundan daha vahim olanı çöpten çıkan kedinin üstünüze atlamasıdır.şöyleki bir akşam vakti annenizin dırdırından kurtulmak için çöp atmaya çıkarsınız,ama pusuya yatmış olan hain kedi kafasına atılan çöpten tırsarak birden miyav der ve siz "oha ne oluyor" demeye kalmadan üstünüze atlar gözgöze gelirsiniz ve
-miyavvvv
-anam anam anam
diyaloglarından sonra birbirinizden yeterince tırsmış olarak biririnizden kurtulmaya çalışırsınız tabi kedinin kazağınıza yapışmış pençeleri buna müsade etmez şoka girmiş olan kedi sizin bağırmanızla ultra bir şok etkisiyle kendini yere atar ve görülmemiş bi hızla uzaklaşır.
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol