totentanz for eidola

whisper
#289576 ve #286054 ile güldüren bilgiç.hoşgeldin.

bu arada totentanz la eidola mükemmel birleşim takdir edilesi bir anlam içermiş.
totentanz for eidola
hiç olmadığı kadar yok olmayı istemiş olan bir varlık kumkuması. hayatın acı gerçekleri karşısında ’kırarım bu sözlüğü’ deyip intiharı düşünen biri.
faten
totentanz : olulerın dansı.
for : icin.
eidola : idealarin kopyasi.

sonuc itibariyle bunları bırlestırıp nıck yapmıs arkadas ,bence gayet de hos olmus ,kısaca hos gelmiş...
varsildakiyokluk
pek bi neşeli bek bi ılımlı pek bi meraklı yazarımız.çeşitli hinliklerle bitakım şeyleri öğrenmeye çalışmış ancak karşısındakinin çetin cevizliğiyle hüsrana uğramış,pek bi hoş sohbeti olan zeka pıtırcığı.
totentanz for eidola
her geçen farklı günde aynı beni ortaya koymakta zorlanan ve an itibarıyla manik depresif davranışlar sergileyen bu yeni kişiliğiyle de sözlüğün, sol frame in anuna koymaya karar veren sözlük yazarıdır.
edit: an itibarıyla büyük bir irade örneği gösterip sol frame kıymaktan vaz geçmiştir kendileri
defrost
ekşi sözlükte yazmaya yeniden başlamış olan yazarımsıdır. hiç sevmem kendilerini, "ekşiyi de benden duydu zaten" diyerek, kıskançlığımı da dile getirdikten sonra, başarılarını orada da sürdürmesini diliyorum...
totentanz for eidola
evet bilahare çömezliğe düşmüş şahıstır kendisi. ayar vereyim derken duvara çarpmış bir bilgiçin hezeyanlarını nufuzunu kullanarak gidermeye çalışmasıyla kısa bir uçuş denemesi yapmıştır tfe. ama yinede buradadır. verdiği emeğin peşinde koşmaya yeminlidir kararlıdır.
nys
bazı entrylerine denk gelip ’’düşünen bir varlık’’ hatta ’’kıymetli bir varlık dememe sebep olan şahsiyet. keşke burda olsaymış.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol