başlığın tanımını yapmadan entry yazan bilgiçler

sergey
belkıde ortalıkta en sık gorulen bılgıc turlerıdır.bu bılgıcler actıkları baslıklara tanım yazmadan,ne olduklarını belırtmeden altına entry yazar,bkz gbkz gıbı seyler verıp gammaz kısılerının kan basınclarını yukseltırler.
sergey
uzunca bir suredir tarafimdan yapılan gammazlama islemleri ile birlikte belki uslanirlar,yapmazlar bir daha diye icimden husn u zan ettigim ancak hicbir sekilde durmadan ayni hatayi yapmaya devam eden ve gammazlardan dusuk desibellerde de olsa kufurler cıkmasina sebep olan bilgic turleridir.
(bkz: ilk entry tanim icermelidir)
mystic girl
hâlâ blog/forum tadında entryleri görünce sanki, (ne haddime di mi ama?? hıh) ne biliym işte, sözlükler genelde tanım içerir: bilgi, ilgi, silgi, üzengi, üflenti neyim gibi...

mesela bu olmadı, bi de daha oturaklı yazalım: her entry’nin sonunda, başında, ortasında dahi olsa bi şey (bazıları hede diye bişii kullanıyor, nedir, çözebilmiş diilim hâlâ) olmalıdır.. diye sernezişte bulunma teyteyi...

ama olmuyor di mi... istiyoruz ki, bi tanım olmasın, içimizden kopup gelen cezmi ersöz/iclal aydın tadındaki entrylerimizi yazalım.. uğraşmayalım tanım yapacağız diye.. di mi??

o diil de, ben acıktım yahu..
sergey
faq butonunda yazanları okumadan hababam de babam entry yazayım, laylaylom havalarındayım, cıcekler bocekler falan, hayat da garıpmıs vapurlar da varmıs dıyerekten actıkları baslıgın tanımını yapmadan entry yazan insan turlerıdır. gorulen entrylerı gammazlanmaktadır lakın bunların ardı arkası kesılmemektedır. ancak hala daha sabırla gammazlanıp "belkı bır gun duzelir lan olur mu olur" deyıp ısrarla sabredılmekte ancak bazı arkadaslar ınatla ve ınatla sıdık yarıstırırcasına aynı seyı yapmaya devam etmektedirler... ne diyelim elinizden geleni ardınıza koymayın;

(bkz: el mi yaman bey mi yaman)
rapunzelkibritsatar
benimde dahil olduğum, sözlüğün genelini barındıran grup. öyle başlıklar oluyor ve öyle entryler giriliyor ki zaman zaman sözlüğü forum gibi kullanıyoruz. hatta bir tık daha abartıp üstteki yazara soru niteliğinde entry girenler bile oluyor. bu da sözlüğün kalitesini düşürdüğü gibi yazma hevesi de bırakmıyor.

tanım girme konusunda gerçekten başarılı olan ve dikkatimi çeken tek kişi @125bpm dir. gerçekten tebrik ederim.
profesyonelogrenci
genelde başlık için "bana şunu dedirten olay" "bana böyle düşündürten hede" şeklinde cümleler kurup bunları tanım zanneden yazarları da içerir.

o arkadaşların sandığı gibi başlığın adına değil başlığın içeriğine tanım girilir. objektik olması zorunlu değildir ama "bana bunu düşündürdü" kadar subjektif de olmaması gerekir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol