asılmayıp beslenenler

ngn
örneğin abullah öcalan asılmayıp besleniyor benden daha iyi yasıyor, benden daha iyi besleniyor, her gün doktor kontrolünde... ve bizim şehitlerimiz mezarlarında yatarken bu herif kendine tahsis edilmiş bir adada yan gelip yatıyor...
hepimizhiciz
12 eylül zamanının tüm çıplaklığıyla görgü şahitleri tarafından anlatılan eşsiz eser. yakın tarihimiz için önemli bir belge niteliğindedir.
hepimizhiciz
ayrıca ikinci kitabı apoletli adalet 12 eylül hesaplaşması 2 kitabı da asılmayıp beslenenlerin devamı niteliğinde olup,dönemin hakim ve savcıların tanıklığı anlatılıyor.
git bi cay koy
kitabın yazarı olan ertuğrul mavioğlu sekiz yıla yakın bir süre boyunca siyasi suçlu olarak hapis yatmıştır. şu sıralar gazetecilik yapmaktadır. alçakgönüllü, araştıran ve savunduğu ideolojiyi gerçek anlamda bilen bir insandır.
steroid
"toplumsal hafızayı güçlü tutmak" adına yazılmış gibi gözükse de kanımca yazarın "ben bunlara maruz kaldım, bunun sorumlusu hanginiz?! biri ödesin çabuk!.." duygusuyla yazılmış tamamen dışavurumsal eser. ateşli bünyeleri körükleme etkisi nedeniyle bu tür yayınların çok dikkatli bir dille yazılması gerektiği kanısındayım.
westkhan
kimler olacak acaba zamanında cumhriyetin sonu geldi diyip şimdi başında olanlar ozaman solculara silah doğrultan gericiler sagcılar faşistler kimi millet vekili şimdi kimi iş adamı kimi mafya kimi bürokrosinin içine eden devlet memuru ve onların yakınları peki gerçek yurtseveler nerde gerçek cumhuriyetciler onlar topragın altında çoktan toz olmuşlar 16 yaşında bu ülke için sahte adalet için koca devlet bu yaştaki bir delikanlıdan kortugun için diğer gerçek dostlarlarıyla toprağın altında ve gönlümüzde uyumaktalar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol