mavi mini eteğin üstüne kırmızı tanga giyen insan

spongebob
tangayı eteğin üstüne giymişse altında hiç birşey olmadığının göstergesidir. bu daha seksidir. aynı zamanda bir o kadar da tehlikelidir.
salome
anlasilmasi guctur bir nevi postmoderndir yani. simdi etegin ustune derken kastedilen alti ise pek bir problem teskil etmez gibi durmakta zira etek giyerken her insan etege uyumlu don giymek durumunda degildir, haa takilinilan konu etegin altina giyilen tanga ise renginden bagimsiz, "nerede yasiyorsunuz kuzum" derim zaten etegin altina tanga giyilir, popoyu kapatan bir don 14 yasinda bir kiz cocugu havasi katmaktan ileri gidemez. neyse alta giyilen don kismini atlattik simdi ise sirada etegin uzerine giyilen tanga var, daha rahat tasavvur etmek acisindan; kizimiz don giymeden etegi geciriyor altina uzerine ise tangayi giymeye calisiyor bu durumda eger hatun 36 bedense (ki bi hatuna en yakisan beden o) giyecegi don 40 beden olmali ki etegin uzerine cikabilmeli, bu durumda bol gelecektir ag kismi ve pornografik bir goruntu olusturacaktir hani diyorum acaba tasarim defilesinde mi oldu bu olay yok ama aklim alamadi henuz, ama su sekilde olma ihtimali vardir belki etek likrali penyeler vardir ya hah iste o kumastandir, cok da minidir uzerine don yani tanga gecirilebilir yine de "amac ne" onu algilamadim zira seksi bile durmaz ki. bu durumda mantikli olan sadece bende, donun alta giyilmis olmasi yani nitelemede hic sasirmadim ki bir yanlislik var guzel turkce’li arkadaslar, ay canim!
isyankarmuhabir
insan derken bildigimiz homosaphien anlamındaysa akla disi homosaphien mi erkek homosaphien mi sorusunu getirir, bunu yapan disi ise baskın yemıs ve aceleyle ne gıydıgını bılemez bır bıcımde kendını sokaga atmıstır, yok eger erkek homosaphein ise karsı cinse duydugu ilgi tartisma konusu yapilmalidir.
elma sekeriiii
renk kombinasyonuna hayran oldugum insan.

kırmızı tanganın bir ton açık rengini de kafasına geçirse çok daha modern bi görünüme kavu$abilir. neden olmasın...
independence
agzi yerine gotunden soluyordur muhtemelen.

hayir insan ol mavi mini etegin altina giy o kirmizi tangayi diyecegim ama o da insanlik degil ki be birader. neyse lan, koy gotune rahvan gitsin, ne $ekilde giyiyorsa giysin, bizi mi geriyor.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol