yaraları desen insanlar

freagl dreams
insanın her daim direnmesi gereken cagrildiklari karasularinda dostlarinin gemilerini batiran birer top darbesi, insanlari araba kaportasi gibi gorup derin cizikler olusturmaktan cekinmeyen mavi yuzlu maskelilerdir.
insomnia jim
genelde bu insanlar cerrah olmakla beraber genel adlari doktordur.zira kursunu cikarmak icin yarayi, desip bir anlik aci cektirerek kisiye onundeki zamanlarda aci cekmemesi icin kursunu cikarmak gerekir.

(bkz: fark edebdendir)
beauty disaster
eger dost dediysen o ki$iye ,acıyla yuzle$menin daha cabuk ba$edilesi durum oldugu du $unuldugu için ba$vurulmu$tur.eger dost demediysen o ki$iye, zaten sadizm hareketlerinde bulunan ki$idir ki , olay mahalinden kaçmak suretiyle çözülebilir durum.
louandreassalome
psikologlar kimi durumlarda bu kategoriye girerler ve yara deşme diye tabir edilen eylemi tedavi amaçlı olarak gerçekleştirirler.bu sayede bilinçdışına atılan ve nevrotik durumlara sebebiyet veren anıların yüzeye yani bilince çıkması ve danışan kişinin bunlarla ilgili farkındalık kazanması sağlanır.ancak adına dost densin ya da denmesin,uzman olmayan kişinin böyle bir çaba içerisine dahi girmesi karşısındakine büyük zararlar verebileceğinden,bilinçli bireyin böyle bir eylemden kaçınması yerinde ve olgun bir davranış olur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol