forward manyakları

ohannessenpetersburgerking
bu tip insanlarin olusturdugu bir contact list cok tehlikeli olabilir. her hangi birinin eline gecen bir e-posta bir saat icinde, basta siz olmak uzere sizin gibi yuzlerce hatta binlerce kisiye ulasabilir ve bu durum gelen kutunuzun farkli kisilerce gonderilmis ayni e-postayla dolmasini beraberinde getirir.ayrica bu durum gunlerdir beklediginiz bir yazismanin gelmesinide engeller.
bu maillerin iceriklerine ise bazi standartlar istenmeden getirilmistir. bunlardan en az birisi mailin iceriginde bulunmalidir.
-yasanmis oldugu ileri surulen bir trajedi
-komik olmayan fikralar
-bir marka hakkinda yanlis olan gercekler(saniyorum ki reklamin iyisi kotusu olmaz prensibini goz onunde bulunduran markalarin baslattigi bir hareket)
-para ustunu eksik alan bir kisinin manava karsi baslataya calistigi toplu ayaklanama.
-10 kisiye gonderilmedigi takdirde gece eve meteor dusmesi ihtimalinin yuksek oldugu yazilar.

sepulturk
sadece sanal ortamda değil bilgiğimiz reel dünyada da gerçek olabilen insan modelidir. geçen yıl bu zamanlarda arabamın sileceğine de sıkıştırmıştır bu kişiler.
sepulturk
bu manyakların aslında ne yaptıklarını bildiği bir gerçektir. bu forwardlar sürekli yapılarak mail adresleri toplanır ve yurt dışında ki firmalara türklerin mail adresleri diye satılan bir liste oluşturur bu kişiler.
mitili
"sunun sonuna bisi koy baskalarina yolla, buna bakip 3 kulhu 1 elham oku ona buna yolla, bunu okumadan herkese yolla, 3 dakika icinde bilmemkac kisiye yolla" tarzi lavuk lavuk seyleri gorunce, kufur ederken, yollanan anlamli seylerin anlamini unutmama neden olan sebekler. ve aslinda mail adreslerini ve adreslerimizi baskalarinin ellerine verdiklerinden haberleri yoktur bunlarin. eger bir maili forwardlayacaksan kopyala, yapistir kendi mailine orijinal olarak forwardla. illa ki korsanciliga karsiysan da yazari belliyse yazarini yaz, degilse de alintidir diye not dus. bu kadar salak olmayin ya.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol