bülent ecevit in hastane fotoğrafınin yayimlanması

nihilist
radikal gazetesinin milliyet gazetesini ayardan ayara kosturmasına sebep olmus hede...

kendi deyisleri ile:
"komadaki ecevit resmini basmıyoruz
bugünkü tempo dergisinde komadaki bülent ecevit’in gizlice çekilmiş fotoğrafları yer alıyor.
biz bu fotoğrafları ecevit ailesine saygımızdan ötürü yayımlamıyoruz. fotoğrafların yayımlanmasında ne bir kamu yararı ne de herhangi bir faydanın olduğuna da inanmıyoruz. okuyucularımızın bilgisine... "

http://www.radikal.com.tr/
goetica
bir insanın en mağdur durumunda resmini çekmek için sayısız takla atıp hatta buyuk bir yuzsuzlukle cep telefonu ile resmini çekip bunu yayınlamaya kadar götüren kişi ve kişilerin ayıbıdır.haberciliğin bokunun çıktığını en güzel şekilde kanıtlayan olaydır.suç %30 gazetecide ise %70 de onun gazetede yayımlanmasına izin veren göz yuman yayın işleri müdürü gibi sorumlu kişilerdir.
ithilquessir
zekice bir reklam inceligidir. gelen tepki tempo dergisinin yikilmasina, cokmasine neden olmazsa sansasyonunu yapacak, bir suru insana bir yandan "evet kotu niye yayinliyorlar" dedirtirken diger yandan "acaba nasilmis" diye dusunmeye sevk edicek, satis ve isim yapicaktir. gaf degil stratejik hamledir. sonuclarini bekliyoruz.
champeagle
gazetecidir. zaten olay da gazeteciliktir. bence gata’ya girip b. ecevit’in fotoğrafını çekebilen şahıs takdir edilmelidir. mesleğinde zirvenin yolunu tutmaya başlamıştır artık o arkadaş.
murat kaner
para için, tiraj için yaptıklarının yanında çok masum kalabilen kartel bir medyanın halt yemesidir. milletinin büyük çoğunluğuna,kara cahil, köylü, lumpen, aymaz diye köşe yazılarında devamlı hakaret eden, iş takibi, karalama, patron kollama, rakibine çamur atma, ihaleyi alana kadar hükümeti kollama, sonra hakaretler derecesinde saldırma gibi hasletleri olan,milletin seçim tercihlerini aşağılayan ve ikide bir askeri göreve çağıran, kendisinden başka kimseye saygısı olmayan anlayışın ürünüdür bu. karteldir. medyadır. hepimize hayırlı olsundur.atatürkçü olduğunu söyler, şahsen ben bunu atatürk’e hakaret addederim. o milletini sevmiş ve güvenmişti.
nick nick i nick i
büyük bir gazetecilik örneği.
daha büyükleri de olabilir.mesela yanarak ölmüş bir çocuğun cesedinin fotoğrafını morgtan gizlice
çekip annesine göstermek gibi.
whisper
onurlu yaşadı onuruyla gidecektir aramızdan onu da hayatını da siyaset yaşamını da rahatsızlığında çekilmiş fotoğrafların yıkamayacağı gün gibi açıktır. değil ki zamanında da karalama amaçlı bir çok şey yazılıp çizilmiş ancak bir yere varılamamıştır.
yapan kişileri kınamaktan yada siz bu kadarsınız demekten başka allah ıslah etsin diyorum hiç bir durumda kişilere özlük haklarına saygı duymayan insanlar ben gazeteciyim diye geziyor bizler alkışlıyoruz. kişilerede en güzel cevabı rahşan ecevit vermiştir diye düşünmekteyim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol