kim fasilitesinden karakter tahlili

nihilist
pek tabii bilindigi uzere bilgi sozlugun entrylerin sag altında cıkan bir kim fasilitesi vardır, bu arac sayesinde ilgili yazarımızın ne kadar yazı yazdıgını ne kadardır yazar odlgunu en son ne zman yazı yazdıgını eksi oy kac tane verdigini artı oy kactane verdigini eh işte oyu kactane verdigi ve daha nice ozellikleri cıkar karsımıza, pek tabii elimizdeki bu engin bilgilerle ongorumuzu birlestirerek bir karakter tahlili yapabiliriz.

orneklemek gerekirse;

cok fazla + oy veren yazar= "ben bir pollyannayım ohehöleheey"

ps:bu yazarlar sevilesi baslıkları takip edilesi yazarlardır, muhahkkak sevecenlerdir.

cok fazla - oy veren yazar= " anticomformist im annemden dunyadan ve herseyden nefret ediyorum"

ps: bu yazarlardan uzak durulması gerekilir zira her an sizi ayarlardan ayara kosturabilriler...

aramaya inanmak bakınızı vermek hobileridir.

cok fazla entrysi olan ama oylamaya katılmayan yazar= "ben sizleri gectim okuyacak bilgim yok ancak bilgilerimi paylasabilirm"

ps: bu yazarların entrylerinden kacınmak gerekir yazarlarda yazarlar entryleri asla bkz seklinde olmaz. yada tam tersi hep bkz seklinde entry werirlerki surumden kazasınlar.

otur sıfır kategorisi dolup tasanlar= "sivriyim ben"

ps: bu yazarlar muhahkkak sozluk ahalisi arasında sivrilmis yazarlardır. sevildikleri kadar kıskanılırlar. bu yuzden cekemeyneler o yazar her ne yazmıs olursa olsun seri halde nick gorunce basar eksi oyu

nihilist
son yaptıgım gozleme gore su tip bir insan kesfetmis bulunuyorum;

surumden kazanan bilgicler: bu bilgicler bolca entry girip her kesimden kullanıcısı olan bu ortamda illa birilerinden puan alırlar, fakat genele hitap edecek kadar saglam entryler yazmadıkları icin gecmisten bugune en begenilen entryleri istatistikleri bostur.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol