sıcak yüzünden küvetin içinde yatmak

ithilquessir
global isinmanin her gun yeni rekorlara imza attigi gunlerde serinlemek isetyen bunyenin icine buz doldurmak sureti ile kendisine bir penguen ortami yaratmasi, orayi kisisel habitati haline getirip mutlu mesut yasamasi durumu.
puppeeter
üc vakte kadar bünyede solungaclarin cikmasina ve ayaklarda perdelenmeye sebep olabilicek eylem. ayriyetten kisi kuvet icindeki su sirkulasyonunu bir sekilde saglayamaz ise bünyede yosunlanmaya kadar gidebilecek yan etkileri mevcuttur.ayni zamanda da soguk ortama alisan bünye ilerki zamanlarda gücluk cekebilir.öyle ki vucut isisini sabitlemek icin sabah günesiyle beraber kayalarin uzerine haraketsiz bicimde uzanmasi icap eder.

eger kisi yaz aylarini kuvvette gecirip akabinde kis aylarinda da ek olarak ortadogu sporlarina merak saldiginda ise belediye tarafindan su tasarrufuna katkilarindan dolayi verilen fahri ninja unvaniyla kanalizasyonlarda adeletin isleyisinde önemli rol oynayacak, yaslilari karsidan karsiya gecirip, agactaki kedileri kucaklayabileceklerdir.
imphotep
küvette uyumak isteyip uyuyamayan bağyan bünyelere hizmet etmesi amacıyla acilen küveti olan bir eve taşınma hazırlıklarına başlama sebebim.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol