balkonda entry girmek

carpediem
içinde oldugumuz yaz aylarında, yanında soguk bir içecekle tamamlanacak eylem. eve kapanmak ve dışarı çıkmak arasında kalmış ama entry girmek de isteyen kişi için birebir.
376
tabi öküz gibi bilgisayarı balkona çıkarma zahmetine katlanan bünyeler için 3-5 metre kablo ile bu işten yırtma mevzusu vardır.doğrudur..lakin öküz gibi bilgisayarı dışarı çıkarmak bir dert, içeri sokmak ayrı bir derttir.çalışkan er kişinin yapabileceği iştir ancak..teneke takımını sarmaz hatta ters düşer.
capt it all
sözkonusu eylem uzun bir süreç kapsayacak ise, öküz kadar bilgisayarı balkona çıkarmak mantıklı olabilmektedir. fakat bu durumda da riskler vardır. ancak sıcaktan bunalmış bilgiç işe büyük bir hışımla girişmişse dediğini yapar ve balkonda entry girer derim ben.
ohannessenpetersburgerking
pergulenin altında esen kuzey ruzgarlarinin bel altina verdigi tarifsiz keyfin arkadasligini yapan buz gibi bira ve butun bunlarin bunyeye katmis oldugu pozitif etkiyle mevcut betimleme sanatini azda olsa arttirdigi gozlenmistir.
edit:lakin bortu bocegin ekrana yapismasi hala bir sorun teskil etmektedir. ekranin ezilmis bocek kalintilariyla, uzun yol yapmis otobus camina donmesi bazen bu tarifsiz keyfin tam ortasina etmektedir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol