biri sizi beklerken sicamama sorunsalı

melankomik
genelde arkadaş eş dostla birlikte gidildiğinde onlar sizin tuvaletten çıkmanızı beklerken ya da en beteri tuvaletin kapısından sizin çıkmanızı bekleyen biri varken başınıza gelmesi muhtemel olan illet olay.

"tamam.rahatım.konsantre oldum bile.şimdi çıkacak..ınngh" hayır, hayır olmaz işte.çıkmaz bir türlü. gözlerinizi kısarsınız, kendinizi kasarsınız, ağzınız şekilden şekile girer, ama hayır. bir türlü konsantre olamazsınız sizi bekleyen birileri varken, rahat olamazsınız..yine karnınızda sancıyla boynunuz bükük çıkarsınız o kapıdan...

sonraysa muhtemelen daha rahat bir an kollanır ve soluk hemen tuvalette alınır...
nick nick i nick i
eylemin tamamen zihinde olup bittiği ile ilgili bir sorunsal.sıçmak eylemini gerçekleştirmek için zihninizin ve bedeninizin iyice gevşemesi lazım.misal evde kafanız dinçken çok rahat sıçabilirsiniz ancak taksimin orta göbeğine bir hatıra bırakmak peşindeyseniz ileri yoga tekniklerini (ara: ileri yoga teknikleri) öğrenmeden bu işe kalkışmayın.zira etrafınızda oluşan baskıdan dolayı sadece götünüzü göstermiş sayılırsınız.
(bkz: bok muhabbeti)
huni delisi
hele bekleyen kişi yakınlardaysa ona normal yüzünüzü göstermemek için baya bi kasarsınız.o muhteşem zevk bir kabusa dönüşebilir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol