finalde 49 dan bırakan hoca

carpediem
lisedeki versiyonları karneye 84’den 4, 69’dan 3 verir. 43le sınıfta bırakır. insanı katil edecek hoca tipidir ama kendisi bunun farkında değildir. gün gelecek, o ögrenci cinnet geçirip hocanın bogazını kesecektir. evet, yapacaktır.
firambogaz
kuvvetle muhtemel yamuk yağtığınız bir hocadır ya dersini iplemeyip devamsızlık sınırlarınızı sonuna kadar zorlamışsınızdır ve/ve ya dersinde arka sıralarda horul horul uyumuşsunuzdur.bu tip hocalar rövanşı asla vermez,sınav sonuç listesine bakdığınız o heyecan dolu anınızda sizi dumur ediveririler.
maliyeci
mülkiye’de bu 69 için geçerlidir.hoca 49 u alıp 50 ye tamamlasa ancak ff den fd ye çıkarmış olur notunu.o yüzden bu durumdan ibret alınıp,şükredilir.
capt it all
vizede 24 de bırakan hoca ile bir akrabalığı bulunabilecek hocadır efendim bu. ders zaten tostiktir, her halükarda finalde geçilecektir, bu yüzden vizeye çalışılmaz. fakat gelin görün ki, malum zihniyetli hoca 24 de bırakmasıyla finale de giremez, göt olur kalırsınız.
zeyra
ilk etapta kendisine ve eşrafına birbirinden güzel sözler söyleten sonra yukarıya havale edilip, sizin paşa paşa bütünleme sınavına girmenize sebep olan hocadır.
pelagehatun
öldürülesi, bi kaşık suda boğulası çocuğu kaçırılıp tehdit edilesi hoca modelidir. zira bunlar bile az gelir bunların kulaklarından başlanıp bütün vücudu parça parça doğranmalı sonra da mahallenin kedilerine yedirilmelidir.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol