sabahın besinde elektrik süpürgesi yapan komşu

cikolata
insani birinci elden katil yapan komsu tipidir bunlar. ozellikle uyaninca bir daha uyuyamayan biriyseniz, elinize bir balta, tornavida, nal, kerpeten ne bulursaniz alip komsunun kapisini calmak dinimizce sunettir. katli vecip insan kategorisine girerler bunlar.
darth sidious
elektrik supurgesi ureticisi olan komsudur zannimca. yoksa neden elektrik supurgesi yapsin, anca evi supurur ya da elektrik supugesi calistirir.
ailuros
pazar sabahı yaptıysa önce aynı elektrikli süpürge ile dövülüp sonra bir zamanların mite buster özellikli süpürgesi bulunup o süpürgenin içine çekilip hapsedilmeli kendisine halı biti muamelesi yapılmalıdır ki ancak anlar belki.
goetica
bunlar apartmanca çalışkan kişilerdir.mesela bu komsu sabahın besinde elektrik supurgesi yaparken bir diğer komsu blender yapar.çok üretgenlerdir.dur durak dinlemezler efendim bunlar.
independence
sabahin be$inde yapmaya ba$ladigi elektrik supurgesini ogleden sonra pazara goturup satmak icin cabalayan kom$udur, anlayi$ gosterilmelidir, ekmek parasidir.

kolay da yapilmaz hani o elektrik supurgesi, kablosu var motoru var elektrigi var ohooo bi milyon i$.becerikli bi kom$udur ayni zamanda.evdeki elektrikli cihazlarin arizalanmasi halinde ilk ba$vurulacak merciidir.
nickmickyock
apartmanda yaşamayı bilmeyen damda yaşamaya alışkın göçebe kılıklı uyuz mu uyuz komşu tipidir. bir de 3-5 yaşlarında 3-5 çocuğu varsa allah allah balkondan atılasıdır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol