güzellik salonu

spoiled
3308 sayılı çıraklık ve mesleki eğitimi kanunu kapsamında güzellik uzmanlığı meslek dalında ustalık belgesine sahip olan bir kişi sorumluluğunda açılan güzellik ve estetik amaçlı sağlık kuruluşu.
blinn
biz bayanların, bir sonraki gün geriye hiç bir şey kalmadığını göreceğimizi bildiğimiz halde tonla para dökmekten çekinmediğimiz yerlerdir.
igor
ofisimin hemen karsisinda yer alan bir mekan olmasindan dolayi "arkadas ne hatunlar geliyor haberiniz yok" demeyi borc bilirim.

hatta motora baglamis bir ablamizin mekandan cikarken disarinin soguk olmasindan ve konusmasi kendince muhim olmasindan dolayi o donemde kapiya daha tabela asmadigimizdan olsa gerek kapinin dibine kadar girip telefonun karsi tarafindaki bey e neyi ne kadar nasil ne sekilde vereceginin tum detaylarini anlatirken ofisce dinlemistik efendim.

(bkz: bu da boyle bir animdir)
neoxolmis
bu güzellik salonları, kadınları güzelleştirmekten ziyade daha çok onların konuşabilecekleri bir diplomasız psikologlukta yapıyorlar. oraya saçını yaptırmak için giden bir kadın, sadece saçını yaptırmak için gitmiyor olabilirde. bu tür insanlar genelde kuoförlerine,özel hayatından tutta, öğle yemeğinde ne yediğini söylecek kadar oradaki insanlarla samimileşmiş olabiliyorlar.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol