ben seni seviyorsam bundan sana ne

faten
birini seversiniz icten ,masumane ,hic bir karsılık beklemeden ,ama o bir yerden duyar sizin onu sevdiğinizi ,acıklama yapmaya calısır ,

-ben seni ark .....

anlamsız anlamsız bakarsınız gozlerıne ,anlamazsınız cunku ,siz onu seviyorsunuz iyi hos da bundan ona ne ki ?

pekala adını sayıklıyor olabılırsınız geceleri ,veya sabahı iple cekıyor olabılırsınız onu gormek ıcın ,sesını duyabılmek ıcın sırada ,yakın da oturabılırsınız ama sızın onu sevmenızden ona ne ki ?

aklınızda o vardır ,dersten zayıf alırsınız ,belkı bır cuval hayalınız vardır onunla ,hatta icinde onun olmadıgı tek bir hayaliniz bile yoktur .. dunyanın tum gerceklerını onunla beraber oldugunuz tek hayale gozunuzu kırpmadan degısmeye hazırsınızdır ,fakat anlamazsınız ,anlayamazsınız ,benim onu sevmemden ona ne ki ?

ondan bır kez bile sizi sevmesini istememişken ,bir defa gozlerınıze ,her zamankınden daha farklı bakmasını bekmememısken ,o neden acıklamaya calısır kı sankı ? hayır ,sizin onu sevmenız onu neden ılgılendır kı ,sizin onu sevmenizden ona ne ki ?

(bkz: ben seviyorsam sen bahanesin)
zeyra
gönülün boka konduğu durumlarda kişi bunun farkındaysa ve ot dururken boku istemeyecek kadar mantıklıysa, sevgisini kendi içinde yaşar tüketir ve karşı tarafa da bu sözü gönderir.
independence
+ ben seni seviyorsam bundan sana ne?
- e kiyisindan beni de ilgilendirmez mi mahmut?
+ vercen mi?
- i$te bu yuzden ilgilendiriyor mahmut. toz kivaminda kapinin kilit deliginden gecerek uzakla$.
hittheroad2timesjack
+ben seni seviyorsam bundan sana ne selami?

-it doesn’t matter for us, for me. big games easy than the other games, unfortunately. everytime is we have the control the games, under the control the games, during the games, we have the some possibility, some big chances, some big okazyons, something like that but, what can i do, sometimes. it is the football, that is the football. something happened everything is something happened. but anyway, now is in the tabele, we have to see the situation, now is second position, and, one point more, i don’t want to see the back, i want to see the front and i hope so tomorrow my team’s ...

+has*ktr. kaç özge kaç, beyin akmış bunun.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol