her sevgilim bi kere versin ama karim bakire olsun

bok bocegi
türk erkeklerinin ne yazık ki büyük bir kısmının(ama bu sayı giderek azalacak, umutluyuz) düşünce yapısını ortaya koyan söz.. sevgilileriyle cinsel ilişki yaşamakta hiçbir sakınca görmeyip evleneceği zaman bakire bir kız arayan erkeklerin düşünce biçimi..
denemeler
sözlükte bu konunun bu kadar güncel olması bile toplumumuz erkek yapısının bu konuda hala tereddütte olduğunun göstergesidir. hayat arkadaşını mmlik bir et parçasına göre seçmeleri ve bundan gurur duymaları vahim bir olaydır. ne olur karşımızdaki insana bir bütün olarak bakabilsek de bu kadar kız bu yüzden öldürülmese,acı çekmese ve aşağılanmasa. erkek yada kadın olmak insanı yüceltmez,insan olması kişiyi yüceltir.
insomnia jim
bu kisi sevgilileri ile zamaninda sevisip sevisip dougunluga ulasip karisina el surmemeyi dusunmektedir bu kisinin mantigi da yillanmis sarap mantigindan eksik degildir zira bu kisinin karisi evlendikten 20 yil sonra bakireligini yitirirse evlilikleri daha zevkli bir hal alabilir mantigi guden insandir bunu soyleyen insan evladi.
defrost
"evlenene kadar ne bok yersem kardır" zihniyetli erkeklerin karılarının bakire olmasını istemesi ve "bi kere de kız bozmadan gitmiyim şu dünyadan" düşüncesiyle devam ederek evlenmesidir. inşallah boynuzlanır...
sosyal mesaj:
(bkz: nasıl eş istiyorsan öyle ol)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol