meric erkan

0 /
laluska
"sen gerçeksen biz neyiz?" sorusunu sormama vesile olmuş, karpuz, peynir ve kırmızı et yediği için ahu tuğbaya aşık olduğuna kanaat getirmiş , o programa çıkmak için sağlam bir para aldığından emin olduğum, eğer sağlam bir para almıyosa akli dengesinden şüpheye düşeceğim medya kornişi, izmariti, kavunu...

muque
hayat felsefesi;


"her biriniz kendi hayatınızın başrolünü oynuyorsunuz. bazen geriye dönüp filmi objektif olarak değerlendirdiğinizde eğer mutlu oluyor ve bu filmi tekrar seyretmek istiyorsanız doğru yoldasınız demektir. aynen devam edin ve idealleriniz için engel ne olursa olsun yılmayın. allah’ın her şeye gücü yeter. önce inanın, dürüst olun, çalışın ve sabredin. gerisini rabbim verir. hiç şüpheniz olmasın. allah’ın bahşettiği en büyük nimetlerden biri olan gülümsemeyi kimseden esirgemeyin. sevmekten çok sevilmek güzeldir. tüm yaratılanları yaratandan ötürü sevin!"

olan yaratık.
lazkapital
yakından tanıdıgım süre içerisinde hiçde göründügü gibi olmayan, ve ahu tugba ile çok iyi dost olan iyi insan.
ayrıca sitesinide biz yaptık
capish
en sonunda ahu tuğba’yı bırakıp,kuşum aydın’la hollanda’ya kaçıp dillere destan bir düğünle evleneceğini düşündüğüm kişi..
darksaga
deli olduğunu,artistlik yaptığını bile bile yine de komik buluyorum bu adamı.miğdem bulansa da gülüyorum.yoksa biz de bu kervana katıldık mı?
sergey
ozellıkle o yaptıgı muhtesem dansları ıle bızlerı buyuleyen,dur ahu ya dıye bagrınan,hayatta bır felsefesı bıle olan yaratık.
dduyguu2
herkes izlemiyorum diyor ama her gun ne olup bittigini gayet iyi biliyor! kim izliyor allah askina bu adami ve bu kadini?! aaahh ahh! artik reklam aski vb isimlendirmeler bile yetmiyor size! allah islah etsin ne diim!
redjurist
izledikçe ben nerdeyim ulan yoksa bunların davranışları doğruda ben mi anormal davranışlar segiliyorum dedirttiren,beni gülmekten kırıp geçiren, izlemicem bunlara prim kazandırmıcam dememe rağmen izlemekten kendimi alamadığım,insan olduğundan şüphe ettiğim,oynamasının ayrı bir entry konusu olması gereken yaşam formu.
acaba o stüdyoda olan sahtekarlığa inanan var mı?
satolina
sitesinde "ayak ve koltuk altı kokularına son" gibi anlamlı bi reklam barındıran,plastik top gibi sekme yeteneğine sahip,doğa ya ve insanlara duyarlı, zeka seviyesinden nedense süphe ettiğim ve durumunu dramatik buldugum,boş zamanların da ahuuuuuuuuuuuu diye çemkiren kişidir
0 /

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol