çiftlerin ilk kim kime yazdi tartışması

sinanhalac
genelde ilişkinin ikinci yada üçüncü ayında vuku bulur bu güzide tartışma. yapılacak daha iyi bir şey yoksa erkek tarafı "lan amma uğraştın beni tavlamak için" diye ortaya yemi atar hatun hemen "hadi be aylarca koştun peşimden" diye karşı atağa geçer, bir iki saat ilk günlerde kim kime ne demiş kime kime ne yapmış onlar konuşulur falan velahasıl hem eski anılar hatırlanmıştır hem de vakit su gibi akıp gitmiştir.
sirinsem gunahim ne
bu tartışmadan da her zaman dişiler galip çıkar.
ekstrem durumlarda bile bu geçerlidir.kız 3 ay peşinden koşsa da elemanın,çıkmaya başladıktan 1 hafta geçmese de muhabbet açılınca "ee aşkım sen az mı peşimden koştun".balık hafızası desen değil.akıllı eleman ise bunu sorun yapmaz.
underpressure
her daim süre gelmiş bir tartışma örneğidir. çiftlerin ilişkide baskın olma istemelerinden kaynaklananları da vardır, maksat muhabbet olsun diye düşünülüp de yapılanları da... amma velakin eğlenceli bir atmosfer doğurduğu gerçektir.
jerzzy kosinski
bu çiftler sevişirken pozisyon tartışması da yaşar. genelde hangimiz altta hangimiz üstte konusuna odaklansalar da, bacak omza, misyoner gibi değişik atraksyonlarda da küçük münakaşalar çıkarabilirler.
elma sekeriiii
- i$te gecenlerde de aklıma geldi. bir gun oturuyoruz arkada$larla cadde’de. yan masadaki kız sürekli bana bakıp gülümsüyor...
+ ya sacmalama berkecan, sen bana bakıp arkada$larına bir$eyler anlatıyormu$ gibi yapıyordun. sonra bi baktım yan tarafa laf atmaya ba$ladın...
- ya sen sacmalama asıl! ben ciddi ciddi bi olayı anlatıyodum orda kızım!
+ tabi tabi, kız cok güzeldi de onla olsan ah neler vermezdim de falan...koymu$tun gözü coktan bana..
- sen cok kendini begenir oldun bakıyorum gül$ahcan. o kızın sen oldugunu nerden cıkardın?
+ degil miydim?
- ba$kasıydı o ya. i$te sinemada kar$ıla$mı$tık koltuklarda yanyan...nereye ya?
+ bsg mertcan!
- berke be!
+ ne boksa i$te...

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol