eurovision a katilmayalim kampanyası

grafolog
katılıp 11. olacağımıza, türkçe şarkı mı ingilizce şarkı mı diye durduk yerde birbirimize sataşacağımıza, tarkan’la mı katılsak gulyabani’yle mi katılsak diye gereksiz yere kafa patlatacağımıza, geçen sene olduğu üzere yalakalık olsun diye yunanistan’a 12 puan vereceğimize; bu gereksiz yarışmaya katılmak yerine evinde oturmayı yeğleyecek olanların yürüteceği ve benden tam destek görecek olan kampanya.
not: hatırlarsanız türkiye’nin bu yarışmaya gönderdiği en güzel şarkı olan seninle bir dakika sonuncu olarak geri dönmüştü.
sinanhalac
fransa, almanya ve ingiltere gibi daha önceden defalarca bu yarışmayı kazanmış ülkelerin bile bazı seneler 3-4 puan aldığını görünce demek ki her sene kazanmak önemli değil bu yarışmada, katılmak ve orda ülkenin ismini bir şekilde (iyi kötü fark etmez) göstermek gerekliymiş diye düşünmemiz gereklidir öncelikle.

san marino, malta ve lihtenştayn gibi ülkeler de futbol oynamayı bırakacaklarmış zaten her sene sonuncu oldukları için. samsunspor da birinci lige çıkmama kararı almış.

(bkz: türklerin her mücadeleyi kazanma azmi)
(bkz: katılmanın kazanmaktan önemli olduğu olaylar)

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol