tepenin gözleri

cinderella
orjinal ismi the hills have eyes olan bu filmin yönetmeni alexandre aja, başrol oyuncuları ise; michael bailey, smith tom ve ted levine.
konusu; her şey klasik bir aile tatili ile başlıyor... carter ve ethel’in evlilik yıldönümleridir. kutlamak için tüm aile california’ya gitmeye karar verirler. fakat,bir karavan ile batıya yönelen aile, nelerle karşılaşacaklarını bilmemektedir.
apple
bu filmde hostel gibi korkudan öte iğrenç diye tanımlayabileceğim filmler arasındadır. "ölsünler artık ölsünleer, kazma verin bana" diye çığırtkanlık yapmıştım, ordan biliyorum.
nickimyock
2.si de gosterime girmi$ olan film.
konusu;
rutin gorevleri arasinda newmexico sinirindaki bilim adamlarina ekipman ta$imak olan bir grup asker kampa vardiklarinda herkesin ortadan kayboldugunu fark ederler. atomik ara$tirmalar yapan ekipten yalnizca yardim isteyen bir sinyal kalmi$tir. takim dagdan gelen sinyali ara$tirmaya karar verir. eger gercekten yardima ihtiyaci olan biri varsa belki de bu issiz tepeler arasinda yalniz cali$an bilim adamlaridir… carter ailesinin ba$ina gelenlerden bir haber bu issiz ve lanetli tepelerde ara$tirmaya giri$irler. ve onlari da digerlerini bekleyen yamyam mutantlar beklemektedir. bu kez kotulerin gucu cok daha fazla ve soylarini devam ettirebilmek icin cok daha akilci ve saldirganlardir.
retrocessolivre
bolca kan azcık cücük biraz da hemcük şeklinde tanımlanamayacak kadar güzel bir filmdir. he tabi öyle oturduğu yerden sallamanın da tadı ayrı olsa gerek.
freak
kan görmeye dayanamayan bir insan olarak izlemeye kalkıştığım filmdir.fakat filmin yaklasık 40-50 dakikasını iki gözüm acık bir sekilde görebilmem anlamamı zorlastırmıstır.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol