eski sevgiliyi gizli numaradan aramak

underpressure
çeşitli psikolojik durumların yol açtığı bir eylemdir. eski sevgiliye karşı bir özlemin sonucu da olabilir, bir gıcıklığın nedeni de... yeni yaşanan ayrılıktan sonra yapılması uygun değildir; çünkü her ne kadar da gizli numara olsa, kimliği ele vermiş olursunuz.

bir de eski sevgilinin doğum gününü kutlamadan önce, hala aynı numarayı kullanıp kullanmadığını öğrenmek için, mesajdan önce gizli numaradan çağrı atma olayı vardır.
hoys
elden başka bir şey gelmediğini düşünmekten dolayı olabilir, şu tipten bir düşünceyle beraber:’’ah ulan be, şu anda seni düşünüyorum. sen de beni düşünüyosan sen de aynı hareketi yap ya da bi tepki ver de rahat edeyim bee! hiç mi aklına gelmiyorum?’’
fasa fiso
aradiginiz abone gizli numaralardan gelen cagrilari kabul etmemektedir.cagrinin karsi tarafa aktarilmasi icin lutfen numaranizi gorunur hale getirip tekrar deneyin!!! uyarisini duymak akabinde zaten kararan icinizin daha da bir kararmasi.
isyankarmuhabir
kendıne acı cektırmekten hoslanan ınsan modelının yapacagı ıstır bırde alkollu erkek ınsanın yapacagı ıstır ooollleee ıcılmıstırkı eskı sevgılı aranır ve agız burun yamula yamula konusulmaya calısılır bır kac ’’yaa aaaajjjkggııımm’’ gıbı anlamsız laf edılır ve yardıma gelen bır arkadas tarafından telefon elınden alınır
memre
arkadaş gizliden aramıyacağına göre eski sevgilinin aradığı çok belli olur karizmanız iyice çizilir birazcık gururunuz varsa yapmayınızdır.kendinizi tutunuzdur.
huni delisi
-alo ayca nasilsin?
+neden gizliden ariyosun fikri?
-nerden anladin? he he..
+fikri bilgi sozluk e demi uye oldun bırak pesimi artık.
-basligina eski sevgilim yazmistim ordanmi anladin?
akhillius
karşısında; açılan telefondan gülme krizine girmiş bay/bayan sesleri duyulabilir. genelde ilk zamanlar yapılabilen bir olay olsa gerek. ya da saplantılı aşığımızdan biri yapabilir.herhal.galiba.sanırsam.
yavuzhan
eğer ayrılma yeni ise ve pişmanlık yavaş yavaş çokmeye başlamıssa bide özlem girdiyse kalbinize ne gerek var ki gurura gizli numaraya hem belki de beklemektedir uzaklarda oda telefonun basında

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol