alparslan arslan

tombik
17 mayıs 2006 tarihinde "okumuş insan cahil degildir" kanısını ortadan kaldıran bir eylem gercekleştirmiş,aşırı dinci oldugu ileri sürülen insanlıktan nasibini alamamış canlı türü.gercekleştirmiş oldugu utanç verici eylem hangi dine,hangi kitaba sıgar merak ediyorum.
independence
dani$tay saldirisi ile alakali davada kendisini savunmasi icin el kaide teror orgutunun avukatlarina vekalet vermi$.soylenenlere gore bu hareketin anlami dikkatleri ergenekon operasyonundan cekip el kaide uzerinde yogunla$tirarak hedef $a$irtmak.zira dani$tay saldirisinin da azmettiricisi olarak ergenekon teror orgutu ismi geciyor son zamanlarda.
independence
bugun cikmi$ oldugu mahkemede "turbani yargiliayani keserim" $eklinde tehditler savuran manyak. ulan geberene kadar hapiste kalacaksin ama hala tehdit derdindesin hey allahim.
independence
bugun ya$anan tahliyelerden kendisi de nasibini aldi, o da tahliye edildi.

edit: hakimlere etmi$ oldugu kufurler sebebi ile 4 sene 2 ay kesinle$mi$ cezasi cikti ortaya, bu sebeple tahliye edilmeyecek. ulan ilk tahliye edilecegini okudugum zaman super sovmu$tum ama adalete, neyse yirttilar gene.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol