ayakta işerken aniden düşen klozet kapağı

angelus
erkek bireyler için bir tür kabustur, zira işeme atraksiyonun ortasında meydana gelebilecek klozet kapağığının düşmesi, düşerken karşısına çıkan bir takım aparatlara çarpması hadisesi geri dönüşü olmayan depresyonlara girmenize neden olacaktır. bu sebeple işerken boşta kalan el ile klozet kapağını tutarak bu tür istenmeyen durumların yaşanmasını engellemek mümkün olmaktadır.
376
görmemişin siki olmuş tutmuş çift elle kavramış kıvamındaki arkadaşların başına gelmesi muhtemel olaydır.. bu arkadaşların görgüsüz oldukları kanısına varabiliriz..
şöyle ki;
normal bir insan pipisi, tek elle tutularak ayakta işeme işlemini rahatlıkla yapabilir..ama bu arkadaşlar sanki tek sik onlardaymış ve kaçacakmış zannedip çift elle kavrarlar aleti.

sonuç olarak görgüsüzlüklerinin cezasını çekerler. boşta kalan klozet kapağının kapanmasıyla üst, baş, çevrede ne var ne yok çişe bulanır ortalık rezil olur.
instrument
vücudun esneklik oranına göre klozet kapağı bir ayakla da tutulabilir. erkeklerin gözünde canlandırdığını biliyorum. zira kızlar bilmeyebilir, erkekler zaten o kapağı ayaklarıyla kaldırmışlardı işemeden önce. becerinin ve zekanın bu kadarı ayakla tutmaya da izin verebilir. şahsen ben bazı dengesiz kapaklarda deniyorum. ha dengemi kaybetip salındığımda etrafa idrar bulaştırmıyor muyum? gayet tabi. ama sadece umumi tuvaletlerde.
pipisik
"mesele kapağın düşmesi değil, kapak düştüğünde arada kalacak olan enstrümanın geleceğidir"

[mark harris dawkins]

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol