birinci nesil yazarların yazamaması

quantitatif
aktif olunduktan sonra nelerin meydana çıktığını görünce yazılanların hem niteliksel hem de niceliksek bir önemlerinin olmadığını anlıyorsunuz.bir şeyleri yarıştırmaya gerek olmadığını hepimizin aynı çatı altında bulunduğunu belirterek söylemeliyim.lakin başımıza yıkılan kendi çatımız olacaktır.ama yine silkelenmekte fayda var.gün içersinde girdiğimde sözlüğe açılan başlıkları ve içendekileri okuyunca çok da olumlu şeyler düşünmüyorum.lakin isminden de anlaşılacağı gibi ’bilginin paylaşıldığı yerdir’ özelliğinin yitirilmemesi benim burda olmam için en büyük kaygımdır.yani bir şeyleri yapmadan düşünmek gerekeir etraflıca.bilindiği gibi her zaman değerli olanlar üzerinde uzun uğraşlar verilen şeylerdir.’aşk’ gibi mesala.yemek yer gibi bir şeyler yazmak bence ’ortamı’ şişmanlatır ama ’içi boşaltır’.bence yazmadan önce kimlere fayda sağlar diye düşünülmelidir.ortak payda yoksunluğu yaşadığmızı göz arda etmeyelim.
xerxes
kesinlikle katılmadığım önerme. bir kere bu sözlüğü kalkındırmaya gayret etmeye çalışan yazarlar birinci nesil yazarlardan çıkmıştır. işte şeyhmerat, işte peach, işte reddy, işte serco, işte myysteriouss, işte ölü beden ve aklıma gelmeyen nice yazarlar birinci nesilden çıkmıştır.

ikinci nesilde de bazıları hariç, sözlüğe bir şeyler katmak isteyen, gerek bilgi anlamında, gerek eğlence anlamında bir şeyler katan değerli ikinci nesil yazarlar mevcuttur.

birinci nesil yazarların yazamaması diye bir şey yoktur. inanmayanlar istatistiklerden şimdiye kadar en çok entry giren üyelerimiz kısmına tıklasınlar (gerçi o çalışmıyor nedense, kodlarda sorun var sanırım). ben xerxes olarak bugüne kadar ama iyi ama kötü 3500’e yakın entry girmişim. hem de mümkün olduğu kadar az bkz (boş bkz değil) verip, dolu dolu entryler girmişim kendi çapımda. ukteyi veren arkadaşın bu kıstasları göz önüne almasını rica ediyoruz.

xerxes böyle dedi...
underpressure
kime neyi kanıtlamaya çalışıyorsunuz arkadaşlar, deyip ara girmek istediğim başlıktır. zira her yazar bir değerdir ve sözlük bu şekilde daha da iyi olacaktır. burada herkesin aynı amaç için bir arada olduğu düşünülürse ve sadece iki nesil yazar olduğu halde bu saçmalıklar konuşuluyorsa sonraki nesillerde olabilecekleri lütfen kestirmeye çalışın.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol