dumur olmak

elma sekeriiii
insanlarin kirliliklerini ve iki yüzlülüklerini gozler onune serdiklerinde, icimde duydugum his: sasirmak , beklememek , sinirlenmek , muthi$ derecede uzulmek...
not: her seferinde eksiksiz yasarim, evet.
saygilar.
puppeeter
özellikle günümüzde ota boka dumur olmasindan kaynaklanan eylem.birnevi kendi eksilerimizi göz ardi etmek icin baskalarinin aciklarini ya da karsilastigimiz olaylari alayci sekilde yorumlama altyapili tiksinc hayat gayesi.
sekeseketeneke
okula gitmek uzere evden çikmiş tingir mingir yururken alt mahalledeki esnaflardan birinin iki kopege bir kova su dokmesiyle yasadigim durum.hemen akabinde saskinligimi hemen attiktan sonra hayirdir abi neden doktun sorusuna ulu-orta ustuste cikmislar sey yapiyolardi kardesim toooovvvbee esssta... diye devam eden bir cevaptan sonra 10saniye icinde ikinci kez yasadigim durum.
melankomik
bir hafta boyunca aralıksız her gün farklı farklı rüyalar gördükten sonra haftasonu oturup internette bunların sırf meraktan üstünkörü anlamlarına bakarken birbirlerinden çok farklı nesneler, bambaşka rüyalar görmüş olmama rağmen hepsinin yorumunun tamı tamına aynı olduğunu gördüğüm an yaşadığım duygudur tam olarak tanımlamak gerekirse.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol