sözlük accountunu başkaları ile paylaşmak

independence
son uc gundur orneklerini sozluk icerisinde siklikla gormekteyiz ve bu gorulen orneklerin sonucunda olan $ey belli.sozluk accountunun e$ zamanli iptali.pia nickli ex yazarimizin "sozluk sayesinde kazanmi$ oldugu arkada$larini" bir $ekilde ikna ederek aldigi sozluk $ifreleri ile sozlugun huzurunu bozmaya yonelik cali$malari herkes tarafindan uzuntu ile izlenmektedir.pia nickli ex yazarimiza sozluk $ifresini veren diger ex yazarlarimizin sozluk accountlari da kim olduklarina, kac entry kac ba$lik sahibi olduklarina ve ne kadar eski olduklarina bakilmaksizin hemen iptal edilmi$tir.

durumu ozetleyelim..

bilgi sozluk bir pano ya da bir forum sitesi degildir.ki$ilerin herhangi bir sorunlari var ise, sorunlari olan ki$iye ula$malari icin binlerce alternatif yol vardir.eger siz kalkip birisine arkada$iniz olmasi munasebeti ile $ifrenizi verir ve sozluk accountunuzu kullandirirsaniz kar$iliginda hakkinizda uygulanacak yaptirimlara pe$in olarak razi olmu$sunuz demektir ki bu yaptirimin sozluk icerisindeki ismi "ucurulmak"tir.

bilgi sozluk konsepti icerisinde 2004 senesinin kasim ayindan beri varligini surduren ve hicbir $ekilde esnekle$tirilemeyecek olan sabit bir kuralimiz vardir.o da sozluk accountlarinin ikinci ki$ilerin ortak kullanimina acilamayacagidir.bu kurali bilmemek sizin bilgi sozluk’e ne derece ozen gosterdiginizin en basit ornegidir.

tum bu aciklamalar i$iginda sozluk accountlarini ikinci ki$ilerin ortak kullanimina acacak olan yazarlarimizi buyuk bir sabirsizlikla beklemekteyiz.
imgoindeeperunderground
imkanı yok kabul edilebilir bir davranış değildir. bu kişinin neyiniz olduğu hiç bir şeyi değiştirmez, siz olmamanız yeterlidir ve en net cezası sözlükten uçurulmaktır. "yengemin oglu çok ısrar etti kıramadım" cümlesinin "kankam da bişiler yazıverdi işte"den bir farkı yoktur. buna editor adı altında bir açıklama bulmak ya da yapmak mümkün de değildir.
angelus
görüyoruz ki hala daha uygulanabilen bir davranıştır. bu hareketten yola çıkarak sözlük kaydı silinmeyeli uzun zaman olması sebebi ile "ne güzel, kimse sözlük hesabını başkaları ile paylaşmıyor ohş" derken kendi adına başlık açılan ve sözlükle uzaktan yakından alakası bulunmayan bireyin:

"şu anda x’in profilinde bulunan şahsın ta kendisiyim"

şeklinde bir entry girmesi sonucu "hay a.k." dememize vesile olmuşlardır. öyle üzgünüz ki bu olay karşısında.

ps: x izafidir, x nickli yazar ile uzaktan yakından alakası yoktur.evet.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol