taha akyol

camurhan
eskinin saglam milliyetcilerinden, simdinin ise liberalizm ayagina bariz akp güdümlü türk-islam tendasli milliyet calisani. "bakiniz ben kaynak gösteriyorum" diyerek türkiye gercekleriyle uyumsuz bilimsel kanitlama zirvaliklarina gitmektedir. akp ile ilgili olumsuz bir durum oldugunda ilk hafta yazilarinda bu duruma kesinlikle deginmez. göbek bagindan baglidir bu iktidara. sinir eder. milliyet alinmamasinin mehmet ali birand’dan sonraki ikinci sebebi olur. yazik ediyor gazete kendisine. hem de cok yazik.

edit: bir de bu beyzadenin kendisi gibi olan bir evladi vardir ki o da "akilli tasarim" safsatasina kafayi takmistir.
ya basta viva zapatista
anti-komünist propaganda yapan yazarların başında gelmektedir.yazıları sürekli milliyetçilik ve islam motifleri ağırlıklıdır.neoliberalizmi savunup insani bir sistem istiyorum demekle kalır ve insani bir sistem özlemi için mücadele edenler aleyhine çalışmaktan geri durmaz bu zat.belirli konualrda bilgili olduğu doğru olsa da yazılarındaki basitlik ve savunduğu veya karşı olduğu şeyleri iyi temellendirememe sorunsalı ile karşı kaşıyadır.
ramirez
bir zamanların hızlı faşisti, alparslan türkeş’in 1980 öncesi en yakınındaki adamlardan. şimdi milliyet gazetesindeki köşesinde liberal demokrat pozlarındadır. akp iktidarında türkiye’nin sürekli iyiye gidip büyüdüğünü, orta sınıfın kuvvetlendiğini yazar. hiç de şaşırılmayacak bir şekilde işsizlikten ve yoksulluktan hç bahsetmez. aynı zamanda sıkı bir amerikan yanlısıdır. 1 mart tezkeresinin geçmemesi üzerine çok üzülmüş, reel politikten bahseden onlarca yazı yazmıştı.
peptid
6 eylul 2012 tarihli `akp ve chp` baslikli yazisinda partisine ak parti yerine akp demek icin basbakandan izin almis kisi. yapacagi gazetecilikten daha da bi yol olmaz kanaatimce.

buyrun buradan yakin
http://tinyurl.com/9o8tbjl

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol