erkekler basit kadınları severler

darkofdirt
basitlikten kasıt hakları korumama ve her olay karsısında iyimser ve güzel davranan kadın ve erkeğin egemen olma dürtüsüne karsı gelmeden onun dediklerini yapan kadın ise söz büyük oranda dogrudur.
cünkü özellikle türk erkeği kadını severken ona sahip olmak,kadının onu kıskandırcak hareketlere girmesini engellemek ve bir cok seyide yanında talep eder.yani ondan geniş bir sosyal yasantı fikrini almak ve büyük oranda kendisiyle yasanan bir yasantı fikrini dikte etmek ister eger bir kadın bunu kabul eder ve ödün vermeye baslarsa benim tanımlamama uyar ama basit olmak geniş bir kavram dikkatli kullanmak ve lafı düşünüp tartmak gerekir...
darkofdirt
sevdiğim kadının tek derdi güzel görünmesi olmamalıdır o dogal olandır sürekli ruj ve göz kalemi içinde görmek iticidir.
onun yanında ben de dogalımdır eger onun yanında da arınamaycaksam o zaman onun bir anlamı olmamalı
onla tartısmak isterim fikirleri olsun evet belki sokratescilik kıvamında olmaz ama gözleri kapalı olmamalı
yanımda rahatca esnemeli en çirkin haliyle şirince gülmeli ve onda buldugum sey gercek güzellik olmalı!

hiç beklemediğim olmalı bazende örnek aldıgım kendimi düzeltemediğim anlarda o düzeltmeli
terliklerimi zaman zaman ters giyip sendelesemde o buna aldırmayıp bazen bana eslik etmeli

ona bakarken bazen aglamalıyım ve işte sunu demeliyim
’’sen olmasaydın su an sonsuz bir keder içindeydim’’
o mutluluğumun zaman zaman adı olmalı yürürken onla zamanın nasıl gectiğini bilmemeliyim
onu sevmeliyim ve bundan gurur duymalı
ithilquessir
basit kadin diye bir sey yoktur. basitlik kadinligin dogasina aittir. kendini zaman zaman anladigini sanmakla beraber gercek anlamda anlasilmaz kalmayi basarmis, buyulu bir yaratiktir kadin.

basit kadin yoktur. cok votka vardir.
ilean
sevmek zaten ısmarlama bir olaydır.evden çıkmadan ya da cafeye girmeden hemen önce karar verilir.garson gelir, iki milkshake bir de basit kadın alacaktım denir.

ya birini sevmeden önce kim kafasında kategorize edip de elekten geçiriyor ondan sonra sevmeye başlıyor aklıma hayalime sıgmıyor af buyursun herkes.
(bkz: akıl fikir)
bok bocegi
eğer basit kadınla anlatılmak istenilen kolay elde edilen, itiraz etmeyen, erkeğin her dediğine tamam diyen kadınlarsa; doğrusu "erkekler basit kadınları s.kerler, zor kadınları severler" olması gereken söz..
phoebus
severler değil ...erler olması gerekirdi. kompleks kadınları sever reddedilir,basit kadınlarda huzura benzer bir şey yakalamaya çalışırız.

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol