sokakta yürüyen farklı insanlar

zappatista
saat 10:00
okula doğru yürüyorum.adli tıp stajının ilk günü.biraz canım sıkkın çünkü az önce yolda adamın biri arabasıyla az daha bana çarpıyordu.sorun suçlu benmişim gibi camı açıp bir ton küfür etmesi.daha da uyuz eden şeyse bu adamı arabasından indirip burnunun ortasına kafayı oturtamamış olmam.
saat 10:30
kapıya geldim son bir sigara içeyim sonra derse girerim.
saat 10:45
otopsi salonundayım fakat ortalıkta ceset felan yok.böyle durumlarda beklenir çünkü bilemediniz bir saat içinde mutlaka bir şüpheli ölüm vakası gelir.
saat 11:30
ve işte bir tane ve bir tane daha.henüz daha soğumamışlar ve katı değiller olay yeni yani.manzara ise pek de iç açıcı değil.darp edildikten sonra üzerlerine kurşun yağdırılmış.her kim yapmışsa çok sinirlenmiş olmalı ve bu insanlar onu sinirlendirmiş olmalı diye düşünmek istiyor insan.
ertesi gün saat 09:00
gazetenin ikinci sayfasında hezeyanları olan adamın işlediği korkunç cinayet.kurbanlar ise tanıdık ve tek suçları ters yönden gelen bir manyağa yol vermemek...

onlar aramızdalar.sokakta yanımızdan geçiyorlar, aynı otobüse biniyorlar,trafiğe çıkıyorlar ve biz onlara rastlamadığımız için çok şanslıyız

neden bekliyorsun?


bu sözlük, duygu ve düşüncelerini özgürce paylaştığın bir platform, hislerini tercüme eden özgür bilgi kaynağıdır.
katkıda bulunmak istemez misin?

üye ol